Stavros píše:ten skrytej navijak jsem na aute mel, fungovalo do uplne normalne, ani se nemusi tolik rezat do originalniho narazniku, jak na tech fotkach.
Prepinani je horsi, jak pise jirka a co ja vim, tak se tam come up nevejde. Dokonce i pres ten pruvlak se da dat takova krytka, aby to nebylo videt vubec. Syntetika 8 mm ti ten navijak neroztrhne, nemusis to lano hlidat.
Díky všem za rady...

Já tam budu dávat stejně nějakýho číňana. Tak doufám, že se tam vejde. Mám Xwinch(?) už 2. rok na D1 a když ho Jirka servisoval, byl prej úplně OK, jenom špinavej od potápění...
Myslím, že je to s kvalitou kus od kusu a o spolehlivosti těch značkovejch co se dělaj v číně nebo někde na taiwanu jsem již taky četl mnoho....A svoje si ten můj chudák už určitě odpracoval

...kdo viděl jak jsme se tahali na Ukrajině, Rumunsku nebo třeba i v Mohelnici, v zimě vytahoval Pavouka a ostatní ze sněhu...až jsem mu urval nárazník...

nemám si za ty prachy na co stěžovat i kdyby se už odporoučel...Je úplně super a funguje vždy, když jej potřebuju. Samozřejmě jsou lidi, který by ho dokázali zničit za odpoledne....
Takže teď se budu pídit po způsobu jak tam něco podobnýho namontit. Nemáš Stavrosi třeba fotky-seriál, jak jsi ho tam dával?
Kdyby někdo měl, nebo i ten držák, dejte fotky sem a nabídku do SZ. Díky cyril.