Muzu poprosit o nejaka fota na inspirace, postreha a napady?
Predem vse moc dik
HV
Muizes mi poslat pls foto? jak moc to zabira misto?alap píše:Toriod, je to ta co se dává do rezervy.
Na Tvoji upravu jsem koukal a vazne o ni uvazoval, jenze .... chtel bych jet s autem tam kde predpokladam ze nebude LPG, takze se mi nechce zvabovat se 80l benzinove nadrzeNeklan píše:Já jí mám pod kufrem (80 l) místo benzinové a benzinovou (33 l) v pravém podběhu za zadním kolem, takže kufr mám celý volný. Nicméně dojezd na jednu nádrž nic moc. Chtělo by to mít na LPG aspoň 120 l, protože to žere cca o 4 l (vstřikování do sání) na sto víc než benzinu a každou LPG nádrž můžeš plnit jenom na max 80%. Údajně vstřikování LPG přímo do válců má spotřebu skoro stejnou jako v benzinu.
Já to vlastně nesmím komentovatHV. píše:Doufam ze si to nepredstavuji jak Hurvinek valku
Nesmiseliott píše:Já to vlastně nesmím komentovatHV. píše:Doufam ze si to nepredstavuji jak Hurvinek valku![]()
Tu Neklanovu variantu lze vzít přes kopírák, a dát druhou benzínovou nádrž do LZ podběhu a výfuk vyvédst před kolem. Akorát se bojím, že ta nádrž co má Neklan by si nerozuměla s těma velkýma kolama, takže by se musela vytvořit.
A to máš oficiálně? Chybí mi tam deformační zóny...alap píše:Tady je fotka, prosím moc nekomentovat můj bordel v kufru, ale již výše jsem ho deklaroval.
Jasně, normálně to tam tak namontovali a mám to v TP. Tak doufám, že až jednou nabourám, zepředu, tak že to ta nádrž vydrží.stan píše:A to máš oficiálně? Chybí mi tam deformační zóny...
Mam akorat pocit ze je to pro P38 a ne pro RRC, alspon del tech foto....kubes píše:Něco málo informací o tom kam a jak umístit nádrže LPG je zde:http://www.v8engines.com/faq-lpg-Gems-twin-tanks.htm
Tato varianta však vyžaduje úpravu vedení výfukového potrubí.
Kubeš
ano. konkretne toto je pre P38. ale na stranke sa daju najst aj obrazky RRC.HV. píše: Mam akorat pocit ze je to pro P38 a ne pro RRC, alspon del tech foto....