Plzeň
Moderátor: Safraporte
Re: Plzeň
Ahoj, mám disco II. r.v.2000 a jsem od Plzně. Chci se zeptat kam jezdíte měnit volej a kdo vám dělá servis.
Sice jsem byl ve Vstiši u p. Štěpánovskýho , ale teď jsou telefony úplně nedostupné.Využíváte někdo služeb Dajbycha, nebo je moc drahej?
Díky Jirka
Sice jsem byl ve Vstiši u p. Štěpánovskýho , ale teď jsou telefony úplně nedostupné.Využíváte někdo služeb Dajbycha, nebo je moc drahej?
Díky Jirka
U Dajbycha chtějí za hodinu asi 750 Kč - teda u starších aut, u novějších mají jinou sazbu.
- Martin LR 110 SVX
Byl jsem zatím jen jednou u Dajbycha, vícekrát nebylo potřeba
Byl to první servis, takže olej atd, dále jsem řešil 2 reklamace. Jednání a vstříctnost ok, servis také ok, reklamace uznány a vyřízeny. Cena celkem cca 8tis. Řekl bych, že přijatelná. Samozřejmě, vždycky by mohla být nižší 

110 SVX 

- Martin LR 110 SVX
Tak to já by u Dajbycha taky zatím jenom jednou - a už mě tam víckrát neuvidí. Nechal jsem tam přes 2000, abych se dozvěděl, že mi na autě něco hučí (ale že neví co) a že mi pomocí diagnostiky vymazali x chybových hlášek týkajících se ABS, aniž by zjistili, co je způsobilo, nehledě na to, že po pár km tam byly znova... Takže za mě velký mínus...
- Martin LR 110 SVX
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
OK to by jsem se začal těšit, já sloužím jen začátkem, pak se přizpůsobím 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- Martin LR 110 SVX
- Martin LR 110 SVX
- Martin LR 110 SVX
Já bych jel...
Nevím kam, tak aby to bylo legal a nikdo nás nehonil... .) Případně, místo aby šli opéct špekáčky .)
Nevím kam, tak aby to bylo legal a nikdo nás nehonil... .) Případně, místo aby šli opéct špekáčky .)
110 SVX 

- Martin LR 110 SVX
Asi by se dalo pojezdit v Dobřanech... ale nevím jak je to teď s hlídáním a tak... případně bych se mohl zeptat známého, občas prý si jde zajezdit někam do pískovny, snad někde u Příšova... 

110 SVX 

- Martin LR 110 SVX
Pískovna je out, prý až v zimě, kdy se kolem nepotuluje tolik lidí...
Takže zatím nevím...
Takže zatím nevím...
110 SVX