Doplnění klimatice.
Moderátor: Miky_CZ
-
Doplnění klimatice.
Zdravím Všechny. Prosím o radu zda někdo nemá zkušenosti neví jaké množství plynu (náplně) je v klimatizaci v LD Disko I, motor TDI 83 KW.. děkuji za poskytnuté rady.
- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
Re: Doplnění klimatice.
je to napisane na stitku ked otvoris prednu kapotu
Real Land Rover is built, not bought
-
- tel.: 723448406
A pokud zajedeš do alespoň trochu normal A/C servisu, tak to musí vědět, jinak to jsou amatéři. M. 

Naposledy upravil(a) Milan Disco Rover dne 02 čer 2011 13:36, celkem upraveno 1 x.
Taky mám domluvenu prohlídku.
Klima jede, ale nějak nechladí. Pokud je tam málo média, tak by se prý neměla ani rozjet. Ale mě jede, jen nechladí...
No a jak je to s doporučenou výměnou filtrů, dezinfekcí a pod. 2 x ročně?
Předchozí majitel ji nepoužíval a já měl za to, že nejede, než jsem loni na podzim našel pojistku v háji, taková prkotina
No a počasí na klimu teprve začíná, takže jsem nechlazení dřív nezjistil....
Klima jede, ale nějak nechladí. Pokud je tam málo média, tak by se prý neměla ani rozjet. Ale mě jede, jen nechladí...
No a jak je to s doporučenou výměnou filtrů, dezinfekcí a pod. 2 x ročně?
Předchozí majitel ji nepoužíval a já měl za to, že nejede, než jsem loni na podzim našel pojistku v háji, taková prkotina

No a počasí na klimu teprve začíná, takže jsem nechlazení dřív nezjistil....
Discovery je životní styl.
Takže jsem si našel místního čmučka, servis mrazniček, a ten mi médium doplnil......Za celkem přijatelný groš, za tu chvilku...
Prý měnit filtry není nutno a problém může být jen, když je klima úplně prázdná. Já jsem tam něco měl, tak to jelo ale moc nechladilo.
Takže doplněno a teď už jen počkat na léto....

Prý měnit filtry není nutno a problém může být jen, když je klima úplně prázdná. Já jsem tam něco měl, tak to jelo ale moc nechladilo.
Takže doplněno a teď už jen počkat na léto....

Discovery je životní styl.