Ahoj no jo příště s malou a nebo sám. Spíše asi sám. A jak ty co nového u tebe.Jarys píše:Jsem si říkal kde jsi.Tak příště i s malou. Ať vám to dobře dopadne.
Zdar Radek
Moderátor: Miky_CZ
Ahoj no jo příště s malou a nebo sám. Spíše asi sám. A jak ty co nového u tebe.Jarys píše:Jsem si říkal kde jsi.Tak příště i s malou. Ať vám to dobře dopadne.
renč frčel jak voživot pořád přes kiloHV. píše:A jak jsi dojel dom, na kolik l oleje?krestak píše:Parádní akce![]()
jenom ta spotřeba oleje do řízení
(a nic sem nezkurvil
)
![]()
Paradni akce diky
HV
to je sice pravda ale kolik z vas tam zustalo predemnouLuboš M. píše:Njn, čepice dozadu, mozek jsem nechal v kempu (jako všichni ostatní) a jedééééém.hrabe píše:Luboši tys to přece jen zasral od bláta?? Takový krásný lesklý to bylo...
Ješté když jsem mizel domů tak byl čistej....
Ale nejlepší byl Bageta, hrkal tam sem a tam jak starej gramofon. No a co následovalo? Konečně ho tahal LR![]()
![]()
Konečně ho tahal taky někdo jinej než já....Luboš M. píše:
Ale nejlepší byl Bageta, hrkal tam sem a tam jak starej gramofon. No a co následovalo? Konečně ho tahal LR![]()
![]()
to je sice pravda ale kolik z vas tam zustalo predemnouBAGETKA píše: Njn, čepice dozadu, mozek jsem nechal v kempu (jako všichni ostatní) a jedééééém.
![]()
Antikorozni uprava, taky dobra, ne? Ja zas urval zrcatko a tak alespn muzu namontovat noveMiky_CZ píše:mi se pro zmenu skripla hadicka odvzdusneni a olej se tlacil pres gufero na diferaku a mam od oleje cely spodek
Úďo omlouvám sePetr DII píše:slovo mizel jsi použil přesně a doslova - těšil jsem se na slíbenou čepicihrabe píše:Luboši tys to přece jen zasral od bláta?? Takový krásný lesklý to bylo...
Ješté když jsem mizel domů tak byl čistej....![]()
a že koupím nějaké ty nášivky a
![]()
![]()
![]()
![]()
snad to někdy zvládnem
Úďa
![]()
![]()
![]()