Moderátor: stan
macejky1 píše:Pánové dekuji za rychlost. V pondelí jsem objednal silentbloky na zadní dif a dnes ráno je uz mám. Skvelá práce.Ted uz jen aby taky dorazila ta palivová pumpa a má spokojenost bude naprostá a nekonecná.
Protože je zezadu podobný Pavlovi a z profilu měHonzan píše:Muzu se jen zeptat - proc nosorozec?
MadTom píše:Ano Mopadži, zvlášť když jseš na všech čtyřech, tak je z profilu ta podoba úžasná.
Colonel píše:Jen ten šekl nema ten slusivy zeleny sroub jako na fotkach, ale nejak se s tim srovnam
Honzan píše:Muzu se jen zeptat - proc nosorozec?
Skutečnost je snad taková, že exp. zahrádku na Free2 vyráběla firma Breed. V nabídce ji už taky nemá.PavelU píše:G4 doplňky jsou od Mantecu a ten ji nemá v nabídce...![]()
Jo už to vidím, já jsem to blbě napsal...Mělo být, že jsem ji nikde v shopu neviděl...
![]()
moon13 píše:Skutečnost je snad taková, že exp. zahrádku na Free2 vyráběla firma Breed. V nabídce ji už taky nemá.PavelU píše:G4 doplňky jsou od Mantecu a ten ji nemá v nabídce...![]()
Jo už to vidím, já jsem to blbě napsal...Mělo být, že jsem ji nikde v shopu neviděl...
![]()
A jde hlavně o to, že Free2 G4 byli jen dva kousky pro závod Mongolsko 2008 a cokoliv na ně sehnat je tak trochu zázrak.
Rudo, ty seš na mě jak nevlastní otecRudaK píše:Zdendo možná k Free 2 seženeš spíš to Mongolsko než tu zahrádku .....
moon13 píše:Rudo, ty seš na mě jak nevlastní otecRudaK píše:Zdendo možná k Free 2 seženeš spíš to Mongolsko než tu zahrádku .....![]()
PS: Zahrádka už je resp. jen čekám na dovoz ( trvalo to celý rok než se to podařilo )!!!
To je shodaColonel píše:Mozna proto...
http://www.army.mod.uk/structure/1704.aspx
Nevim, jestli to je zamer, kazdopadne shoda je to sympatickaGod save the Queen
Honzan píše:Muzu se jen zeptat - proc nosorozec?