potřebuju radu
Moderátor: Miky_CZ
potřebuju radu
časem až našetřim tak bych šel do disco2 102kw samozřejmě z němec páč tady v čssr tomu nevěřim ale tím se vás nechci dotknout.No alezajímají mě bolesti tohoto auta,hlavně mi jde o to aby vše bylo co nejmechaničtější jako třeba u mého malého naftožrouta V3S.No a hlavně aby to tahalo protože semo tamo potřebuju podvalník.Ptal jsem se na cherokee xj 2.5td a problém hlavy motoru praskaj no jo italové no a dál převodovky. Tomu bych se rád vyvaroval tak dík za rady lukasv3s
Re: potřebuju radu
... tak to si si vybral zle. D2 je elektonika.lukasv3s píše: ... hlavně mi jde o to aby vše bylo co nejmechaničtější jako třeba u mého malého naftožrouta V3S
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Tak to asi nepôjdelukasv3s píše:... bych šel do disco2 102kw ....... .........hlavně mi jde o to aby vše bylo co nejmechaničtější jako třeba u mého malého naftožrouta V3S......

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
-
- tel.: 723448406
JJ, tak o stupeň níž na DI s 300 TDi motorem, tam je to ještě celkem mechanická záležitost, ale né vše 

Naposledy upravil(a) Milan Disco Rover dne 02 čer 2011 13:35, celkem upraveno 1 x.
nebo o stupen výše třeba takova D3 ma taky nějake mechanicke casti třeba panty u dveri .-))
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
lojzabobr píše:nebo o stupen výše třeba takova D3 ma taky nějake mechanicke casti třeba panty u dveri .-))

p.s. té elektroniky je tam hold poskrovnu

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
niekde som sa tu na fore docital ze 300 TDI s automatom malo uz elektronicke vstrekovanie. Je to pravda? chcel som schvalne tiez mechaniku, ale s automatom a teraz totoMilan Disco Rover píše:JJ, tak o stupeň níž na DI s 300 TDi motorem, tam je to ještě celkem mechanická záležitost, ale né vše

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Je to sice pravda, ale jenom poloviční. Elektroniku měli 300tdi automaty od rv 96 a to ještě ne všechny. Dělalo se to podle trhu pro který byly určeny. Ale není vůbec žádný problém tam dát mechanické čerpadlo. Ten motor je naprosto stejný ať má elektronické čerpadlo nebo mechanické. Takže žádný problém.
K 

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
wow, to ma zaujima..
co vsetko treba pri tom prerobit? kolko by asi stala prerabka?
dík za info.
co vsetko treba pri tom prerobit? kolko by asi stala prerabka?
dík za info.