máte někdo skušenost s D3 HSE s org. navigací kde není na výběr tabulka INFO 4x4,
mám to 2006 dovoz it.. V org.servisu mluvej o jinym nastavení softweru pro danej trh, že můžou skusit nahrát novej cca 1200 ale výsledek není zaručenej. Ně že bych to potřeboval , ale HSE by to umět mohlo. Díky za rady Petr
na disco 3 volba INFO 4X4 na infopanelu
Moderátor: Miky_CZ
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: na disco 3 volba INFO 4X4 na infopanelu
Todle slyším poprvé
Měl sem za to,že to jede na každé orig navi.
( taky si myslím,že to je software ) No ale to 4x4 info je prakticky na dvě věci,ale proti gustu ........ ( vlastně tam vidíš akorát - uzávěrky,které neovlivňuješ,postavení předních kol - stejné vidíš na info v prostřed palubovky,zařazení redukce - stejné info máš jinde a nakonec výkyvy polonáprav - to je nic moc ) To už je lepší ten kompas
Spíš vidím slabinu v zapisování projeté trasy ( tečky po 50 m sice určují směr,ale plynulá čára,jak to umí Garmin se mě víc líbí a mimo cestu je to lepší,když to značí plnou čarou )
S výbavou by to nemělo mít nic společného ( navigace byla volitelným doplňkem,tak ji mohla mít i verze S )
a obráceně nemusela to mít žádná výbava 

Spíš vidím slabinu v zapisování projeté trasy ( tečky po 50 m sice určují směr,ale plynulá čára,jak to umí Garmin se mě víc líbí a mimo cestu je to lepší,když to značí plnou čarou )

S výbavou by to nemělo mít nic společného ( navigace byla volitelným doplňkem,tak ji mohla mít i verze S )

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Ja to viem zapnut cez diagnostiku (ziaden software update netreba) - stoji to u mna 20 EUR.
Este doplnim: niektore HSE to mali zapnute uz od vyroby, niektore nie - neviem preco ale asi to suvisi s s doplnkovou vybavou (napr. jedno auto co to malo od vyroby malo aj zadnu uzavierku, ktora nie je seria ani v HSE).
Ja to viem pustit na kazdej D3 s navigacnym displejom
Este doplnim: niektore HSE to mali zapnute uz od vyroby, niektore nie - neviem preco ale asi to suvisi s s doplnkovou vybavou (napr. jedno auto co to malo od vyroby malo aj zadnu uzavierku, ktora nie je seria ani v HSE).
Ja to viem pustit na kazdej D3 s navigacnym displejom

Diagnostika na LR: diagnostika, aktivacie pridavnych funkcii, upravy konfiguracie auta
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
http://www.landroverforum.cz/forum/view ... =12&t=8896
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
Díky za informaci, jasně na tom displeji jde hlavně o parádu no jak řikám HSE tak ať to maká,jinak sem z východních čech okr Náchod takže do bratislavi je to celkem z ruky. Často jezdím Jihlavu , tak třeba někdy zajedu.
Chlapi díky
Chlapi díky
-
- tel.: +421 905 712 951
- auto: D3 2007 + D4 2012
No totiz v origo servise im diagnostika dovoli len to, co bolo zapnute od vyroby, takze si myslim, ze tam ti to neurobia. Mne to robil/zapol Marek - evo828.petr štrof píše: můžou skusit nahrát novej cca 1200 ale výsledek není zaručenej
Bronz LR Disco 4 TDV6 2012 - Mama's Street Fighter
Blue Evoque 2014 2.2
Blue Evoque 2014 2.2
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tak teď nevím,co jak dělají
. Já to mám v SE a normálně to jede ( i když je to na .... ) Pravda je,že mám zadní uzávěrku
( jestli kvůli tomu,že to ukazuje zavření uzávěrek ? ) Ale lepší by bylo,kdyby to zapisovalo projetou trasu čárou a né tečkama ....... 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.