http://www.defensecz.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Nevíte někdo, jak dlouho je tahle firma v provozu, už tam někdo byl, já si pamatuju, že to byl Amtec group...nebo nééé. Nebo změna obchodního jména kvůli bankrotu???
Nový autosalon ????
Moderátor: Miky_CZ
Re: Nový autosalon ????
Tohle mě pobavilo....viz zkušenosti s novým Defendrem 07 (teď nevim kdo to byl, ale mám dojem, že první dva roky byl jenom v servisu)
Kdo je zákazník?
Vlastně každý. I my jsme zákazníci a chceme být uspokojeni perfektní službou, zvláště jde-li o vyšší investici. Dobře známe ty pocity rozčarování z lhostejnosti, neodbornosti a dalších vedlejších efektů špatných služeb. Křivda, vztek, lítost - to je jen pár z těch emocí, co většinou cítíme. Ale měli bychom zažít něco úplně jiného - nedočkavost, zvědavost, radost, pocit vlastního uspokojení nebo důležitosti.
zvlášť pak nedočkavost
Kdo je zákazník?
Vlastně každý. I my jsme zákazníci a chceme být uspokojeni perfektní službou, zvláště jde-li o vyšší investici. Dobře známe ty pocity rozčarování z lhostejnosti, neodbornosti a dalších vedlejších efektů špatných služeb. Křivda, vztek, lítost - to je jen pár z těch emocí, co většinou cítíme. Ale měli bychom zažít něco úplně jiného - nedočkavost, zvědavost, radost, pocit vlastního uspokojení nebo důležitosti.
zvlášť pak nedočkavost
No jasně, je to armádní část AMT, která krachnout nikdy nemohla, když dodávají Defy armádě za 2 mega
, takže nechali padnout AMT a vesele pokračují pod armádní částí firmy. Vítejte v tunelově...

Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
No taky dobrý...musej z něčeho žít 
No ještě že to nejsou řekové...

No ještě že to nejsou řekové...