Tak som si dnes nasiel cas a isiel dat vyrazit VIN cislo do noveho ramu. Vysledok vid foto.
Vraj sa im na prvykrat nepodarilo vyrazit VIN lebo je tam hruba vrstva farby tak to vraj vyrazili inde... vobec im nevadilo, ze sa pokusali vyrazit VIN ba naraznik
Kontrola originality ala SLOVAKIA
Moderátor: Miky_CZ
Kontrola originality ala SLOVAKIA
- Přílohy
-
- 100520101214a.jpg (108.92 KiB) Zobrazeno 1480 x
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
Re: Kontrola originality ala SLOVAKIA
DanoDEF píše:Tak som si dnes nasiel cas a isiel dat vyrazit VIN cislo do noveho ramu. Vysledok vid foto.
Vraj sa im na prvykrat nepodarilo vyrazit VIN lebo je tam hruba vrstva farby tak to vraj vyrazili inde... vobec im nevadilo, ze sa pokusali vyrazit VIN ba naraznik
Zase kdo má nárazník s VINem

a vraj na nahradnom mieste ( samozrejme spravnom ) sa im podarilo toto vid foto. No ani to nie je celkom 100%
- Přílohy
-
- 100520101228a.jpg (98.3 KiB) Zobrazeno 1464 x
Fakt nic moc.
Pokud si pamatuji tak moje začíná a končí hvězdičkou, je v jedné lajně a je čitelnější (také dodělané po výměně rámu)
Pokud si pamatuji tak moje začíná a končí hvězdičkou, je v jedné lajně a je čitelnější (také dodělané po výměně rámu)
... a cely tento "GRC" ma dnes stal 216.- € aj s tymi ich kontrolnymi znamkami, ktore som strhol ked som videl jak su nalepene.
Vy tam nejste z nejlevnějšíchDanoDEF píše:... a cely tento "GRC" ma dnes stal 216.- € aj s tymi ich kontrolnymi znamkami, ktore som strhol ked som videl jak su nalepene.