Ten android určitě nebude takový fešák jako Ty kocoureCat píše:Ahoj,
píšu za svého kamaráda krytena,který se už víc než dva měsíce marně snaží přihlásit a nové heslo mu admin neposílá. I když je to android,na tohle je krátký...![]()
Ale každopádně můj kámoš jede
Birmabright Weekend 2010, 21. - 23. května 2010, Kutná Hora
Moderátor: Rover
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Re: Birmabright Weekend 2010, 21. - 23. května 2010, Kutná Hora
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Ivoš Def
- tel.: 728609347
- Kontaktovat uživatele:
Se mnou nechť je také počítáno, prosím.
Byť ještě bohužel ne se serií, zúčastnit se určitě chci!
Děkuji Ivoš Def
Byť ještě bohužel ne se serií, zúčastnit se určitě chci!
Děkuji Ivoš Def
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Jedu, ale bohužel musím být v sobotu večer v Praze . Takže po vyjížďce se rozloučíme. Díky.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Old Black
- tel.: +420 736 626 161
- auto: SI, SIII
- Kontaktovat uživatele:
V So určitě, noci nevím, zatím nemám vyřešené hlídání ...
Designové a průmyslové podlahy: http://www.profimat.cz
- 1960SeriesII
- tel.: 774747556
- Kontaktovat uživatele:
My te v noci kdyztak pohlidame 
SII 88" (r. v. 1960) "Bernie" -- SIIA FC 109" (r. v. 1964) "Obluda"
jsou určitý začarovaný termíny, to se mi stává pravidelně, tak na tenhle termín se mi sešlo v pořadí důležitosti:
1. BB víkend
2. ČR sraz moto Triumph v Hradci Král.
3. víkendovej mariáš u kámoše na chalupě
4. GP plochá dráha na Markétě
a
nakonec
přišla na tenhle víkend práce, kterej tenhle rok nejni tolik a složenky se neptaj...
Tak to shrnu, bohužel nepřijedu
1. BB víkend
a
nakonec
přišla na tenhle víkend práce, kterej tenhle rok nejni tolik a složenky se neptaj...
Tak to shrnu, bohužel nepřijedu
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Uz je to tu
Nevadi, neda se nic delat, treba se to povede priste 
Jinak hlavni iniciator ucastniku ze zeme zaslibene mel minuly tyden nehodu na motorce, takze lezi v nemocnici se zlomenou panvi, 6 zlomenymi zebry a dvojnasobnou frakturou patere. Pry to bude minimalne 9-12 mesicu trvat, nez se da do pucu
Chtel bych mu koupit nejakou dobrou slivovici a poslal mu ji po ostatnich, nemate nekdo tip na neco jineho, nez je Rudla Jelinku? Idealni by byla jen cista cira lahev s dobrou slivovici, ke ktere bych dodelal srazovou etiketu...
Diky za namety
Jinak hlavni iniciator ucastniku ze zeme zaslibene mel minuly tyden nehodu na motorce, takze lezi v nemocnici se zlomenou panvi, 6 zlomenymi zebry a dvojnasobnou frakturou patere. Pry to bude minimalne 9-12 mesicu trvat, nez se da do pucu
Chtel bych mu koupit nejakou dobrou slivovici a poslal mu ji po ostatnich, nemate nekdo tip na neco jineho, nez je Rudla Jelinku? Idealni by byla jen cista cira lahev s dobrou slivovici, ke ktere bych dodelal srazovou etiketu...
Diky za namety
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
[quote="krrtek"]jsou určitý začarovaný termíny, to se mi stává pravidelně, tak na tenhle termín se mi sešlo v pořadí důležitosti:
1. BB víkend
Právě kvůli GP musím v sobotu odpoledne zmizet
"bohužel" už mám vipky, ale jestli stejně jako loni vyhraje rusák, přestanu na to jezdit
Škoda, že jeden z největších "daily users" bude chybět.
1. BB víkend
Právě kvůli GP musím v sobotu odpoledne zmizet
"bohužel" už mám vipky, ale jestli stejně jako loni vyhraje rusák, přestanu na to jezdit
Škoda, že jeden z největších "daily users" bude chybět.
Čau pánové,
potvrzuji účast, jestli pojede auto, je to na 100%, ale v sobotu večer musím zmizet.
V sobotu odpoledne se vrací Tobík ze školy v přírodě a chci ho přivítat.
Ivo
potvrzuji účast, jestli pojede auto, je to na 100%, ale v sobotu večer musím zmizet.
V sobotu odpoledne se vrací Tobík ze školy v přírodě a chci ho přivítat.
Ivo
D II - elektrárna na měchách
LR S III, 109 STW ex hasič
LR S III, 109 STW ex hasič
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Na sobotu vecer jsem rezervoval moc peknou hospodu, ale vypada to, ze pocty budou znacne mensi - zustava vlastne nekdo do nedele? Zahranicni ucastnici zustanou urcite, ale z mistnich se zrejme vsichni vypari 
- lupik84
- auto: 110 Hardtop, V8
- Kontaktovat uživatele:
Já bych jel, ale včera sem dal defa na repas převodovky, tak nevim jestli se to stíhá
bez auta bych se tam dostal jen s nějakou dobrou duší co pojede z Prahy
bez auta bych se tam dostal jen s nějakou dobrou duší co pojede z Prahy
- Landy
- tel.: 603597444
- Kontaktovat uživatele:
Pátek v poledne příjezd a odjezd v neděli dopoledne ( mám zajištěné ubytování kousek od kempu
)
LR SIIA 109" Pick-up 3/4 canvas
http://www.helvik.cz,www.auto-kraus.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.helvik.cz,www.auto-kraus.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Já pátek až neděle, na moc pěknou hospodu se už moc těším.
- Zanzibar
- Kontaktovat uživatele:
Damned !! Ještě nikdy mi nevyšlo, abych někde mohl zůstat v klidu celou dobu, co bych chtěl. A to už jsem to hooodně zklidnil, ten spěch. Ještě předloni jsem dokonce jednou přesedal na Ruzyni originál z letadla na letadlo a na přestup jsem měl 45 minut. Jen mi manželka dovezla čistý trenky.
GP jsem bohužel již slíbil a to musím ještě odvézt dědečka domů a vzít si Disco. Sakra !
Musím se naučit vypnout ( telefon a sebe ) a hodit všechno za hlavu.
Už aby to bylo !
GP jsem bohužel již slíbil a to musím ještě odvézt dědečka domů a vzít si Disco. Sakra !
Musím se naučit vypnout ( telefon a sebe ) a hodit všechno za hlavu.
Už aby to bylo !
Já ještě nevím, s těma chatkama to je zrada, strašně nerad stavím stan (nerad v kempu) ... těšil jsem na umakartovou chatku..., tedy z toho vyplývá, že nevím kdy přijedu a do kdy budu. Ale přijedu stopro samozřejmě.
Ještě to promyslím... možná mně Kryťák ukecá, že pojedeme v pátek za sebou v minikoloně.
Ještě to promyslím... možná mně Kryťák ukecá, že pojedeme v pátek za sebou v minikoloně.
Country boy...
-
Ivoš Def
- tel.: 728609347
- Kontaktovat uživatele:
Ještě to promyslím... možná mně Kryťák ukecá, že pojedeme v pátek za sebou v minikoloně.[/quote]
Určitě se nechej ukecat! Ja počítám se spaním v autě, ale pravda je, že ne ve starém
Určitě se nechej ukecat! Ja počítám se spaním v autě, ale pravda je, že ne ve starém
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Já to nějak zvládnu... děkuju, to se u mně spíš začínají projevovat různé stařecké vrtochy...
Country boy...
- 1960SeriesII
- Kontaktovat uživatele:
Napocital jsem devet aut (Zanzibar, Landy, cyril, kryten, Land Jirka, Martin T, kudrnac, Gobey a Ivo), jejichz majitele tu v posledni dobe byli aktivni nebo ucast primo potvrdili. Budu muset jeste vse znovu potvrdit do kempu, aby vedeli, kolik mista na maji nechat. Nepotvrzena ucast zustava u tech, kteri se k ni uz znovu neprihlasili (Pavel, eliott, bobes a Radek D3), s neucasti krrtka je pocitano.
Dve dvojky z Anglie jsou take potvrzena, jedna jednicka z Belgie a snad nekdo od nasich zapadnich a jiznich sousedu, tj. na tech puvodne odhadovanych patnact aut se mozna dostaneme, zvlast pokud prijedou i ti, kdo zatim znovu nepotvrdili ucast, nebo dokonce ti, kteri se neodvazili zatim upsat, ale nakonec mit cas budou
Nikoho vyhanet samozrejme nebudu, prijedete-li necim jinym, nez landakem na listovych perech, vyjizdku budete muset absolvovat s nekym, kdo takovym landakem prijel. Mam diplomy pro 24 posadek (jeden jsem si nechal
), takze prostor pro prijezd dosud nepotvrzenych/neplanovanych ucastniku urcite je. Jde jen o to, ze vyjizdka je neoficialni, soukroma zalezitost a jedeme vicemene kazdy na sve triko - s problemy nepocitam, ale souvisi s tim i nasledujici body, jejichz dulezitost narusta s poctem ucastniku (a publicitou, kterou tenhle sraz bude tentokrat mit):
- chcete-li offroudit a drandit po haldach hliny, uvozech atp., delejte to (pokud vubec) s ohledem na to, ze vy mozna priste prijet chtit nebudete, ale ja bych chtel v tradici tehle akce pokracovat, tj. udelame-li nekde skodu/ostudu nebo zpusobime-li nehodu nebo zraneni, nebude to ta nejlepsi publicita (i kdyz zatim vse probihalo v mezich slusnosti, tj. mimo dohled "civilistu"),
- kutnohorsky sraz starych landaku je nenarocna akce, zadne extra vzruso, kde se setkavaji nejenom majitele, ale i jejich partneri/partnerky, nezridka i deti, tj. necekejte Bratronice a bahno po prsa.
Nechci byt zbytecne negativni, ve skutecnosti se na sraz hrozne tesim, protoze to bude prvni, kam zahranicni ucastnici (pri trose stesti) dorazi i se svymi auty, a protoze to bude zrejme take sraz zatim nejvetsi
Ale je to prece jenom muj vymysl, tak citim trochu zodpovednosti za prubeh toho vseho 
Dve dvojky z Anglie jsou take potvrzena, jedna jednicka z Belgie a snad nekdo od nasich zapadnich a jiznich sousedu, tj. na tech puvodne odhadovanych patnact aut se mozna dostaneme, zvlast pokud prijedou i ti, kdo zatim znovu nepotvrdili ucast, nebo dokonce ti, kteri se neodvazili zatim upsat, ale nakonec mit cas budou
Nikoho vyhanet samozrejme nebudu, prijedete-li necim jinym, nez landakem na listovych perech, vyjizdku budete muset absolvovat s nekym, kdo takovym landakem prijel. Mam diplomy pro 24 posadek (jeden jsem si nechal
- chcete-li offroudit a drandit po haldach hliny, uvozech atp., delejte to (pokud vubec) s ohledem na to, ze vy mozna priste prijet chtit nebudete, ale ja bych chtel v tradici tehle akce pokracovat, tj. udelame-li nekde skodu/ostudu nebo zpusobime-li nehodu nebo zraneni, nebude to ta nejlepsi publicita (i kdyz zatim vse probihalo v mezich slusnosti, tj. mimo dohled "civilistu"),
- kutnohorsky sraz starych landaku je nenarocna akce, zadne extra vzruso, kde se setkavaji nejenom majitele, ale i jejich partneri/partnerky, nezridka i deti, tj. necekejte Bratronice a bahno po prsa.
Nechci byt zbytecne negativni, ve skutecnosti se na sraz hrozne tesim, protoze to bude prvni, kam zahranicni ucastnici (pri trose stesti) dorazi i se svymi auty, a protoze to bude zrejme take sraz zatim nejvetsi