Moderátor: Acon
pidibi píše:a venku smrad jak u opic
Myslím že je to úlet řešit nádržku s benzínem, hlídat si kolik je v ní benálu a navíc je to docela podle mě nebezpečný řešení...Miky_CZ píše:mam snad moznost koupit dobre nezavisle topeni eberspacher B1L, sice je benzinove ale to nevadi, proste udelam nadrzku nekam ale vykon ma 1.4kW, staci to? pres zimu tam moc spat nebudu max v mohelnici a i tak necekam ze budu mit vevnitr 25 stupnu staci mi tak 15
uvidim za kolik se mi ho podari vydrazit, samozrejme by bylo naftove lepsi ale ty jsou bud drahe anebo na 24V, a proc je to podle tebe nebezpecne reseni? nadrzku bych schoval pod podlahu kufru, nejlepe hlinikovou nebo z nerezuRosi píše:Myslím že je to úlet řešit nádržku s benzínem, hlídat si kolik je v ní benálu a navíc je to docela podle mě nebezpečný řešení...Miky_CZ píše:mam snad moznost koupit dobre nezavisle topeni eberspacher B1L, sice je benzinove ale to nevadi, proste udelam nadrzku nekam ale vykon ma 1.4kW, staci to? pres zimu tam moc spat nebudu max v mohelnici a i tak necekam ze budu mit vevnitr 25 stupnu staci mi tak 15
Jinak Eberspacher mám naftovej a nemůžu ho nijak kritizovat, než že je docela hlučnej a "zbytečně" výkonej.
tak jsem koukal na ty menice, no to by taky slo tak snad neco do mohelnice sezenuMadTom píše:Radši než benzín sehnat měnič na 24V a příslušné topení. Dlouhodobě to vyjde levněji a hlavně je menší šance, že bude zima - na to aby došla nafta v nádrži je potřeba se hodně snažit, ale benzím v malé nádržce zmizí skoro sám. Nehledě na to, že ta nádržka musí mít nějaké odvětrání a hlavně nalévání. A u toho začíná zábava.
to je každý .....Neklan píše: je docela hlučnej a "zbytečně" výkonej
MadTom píše:Jenom upozornění - dočetl jsem se v návodech, že po 10ti letech od prvního uvedení do provozu (ozančuje se na štítku) se musí dle EU směrnic vyměnit hořák a nějaké díly okolo něj. Myslím si o tom svoje a docela mě to překvapilo.
Miloš II píše:Něco k vánocům....inspirace od stromeček...http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=weba ... m270.l1313" onclick="window.open(this.href);return false;
Miloš II
KRANG píše: HI NO SORRY ONLY UK ONLY AS STATED IN MY LISTING.THANKS FOR YOUR INTEREST.NICK
- bidi1972
..dík za inspiraci ale je nechtělo se mu posílat