Palivoměr - stav paliva
Moderátor: Safraporte
-
- tel.: 605856065
- auto: Freelander
Palivoměr - stav paliva
Zdravím, mám krátce Free 1.8. r.99. Řeším teď množství paliva v nádrži, neboť ručka palivoměru ukazuje špatně. Při plné nádrži mi ručka ukazuje 3/4 nádrže a pak rychle klesá, takže se orientuji stavem ujetých kilometrů. Prosím o radu jak se dostat k plováku nádrže či jinak vedoucí k odstranění tohoto problémku. Díky
- motiver
- tel.: 732159213
- auto: Freelander I 1.8
- Kontaktovat uživatele:
Re: Palivoměr - stav paliva
Zdravim
Tak tento problém, mám přesně taky ( Free 1998 1.8 ), ale slyšel jsem, že přičinou je špatné palivové čerpadlo, které je umístěno pod zádnímy sedečky. Mělo by se projevovat, mírním hučením (něco jako když zapnete ledničku). - čím víc hučí, tím je jasnější, že ti za chvili odejde. Bohůžel jsem jsem nenašel čas, nebo síly, abych se na to podíval na kloub. Taky za každou radu budu rád
Tak tento problém, mám přesně taky ( Free 1998 1.8 ), ale slyšel jsem, že přičinou je špatné palivové čerpadlo, které je umístěno pod zádnímy sedečky. Mělo by se projevovat, mírním hučením (něco jako když zapnete ledničku). - čím víc hučí, tím je jasnější, že ti za chvili odejde. Bohůžel jsem jsem nenašel čas, nebo síly, abych se na to podíval na kloub. Taky za každou radu budu rád

-
- tel.: 605856065
- auto: Freelander
Právěže hučení není slyšet, takže jsem myslel, že bude chyba v plováku či podobně. Každopádně se do toho v blízké době pustím a dám vědět jak jsem dopad
, ale víc mě trápí visco a dnes mi navíc vyskočilo ložisko náboje předního levého kola 

taky jsem si zkusil prazdnou nádrž na křižovatce a poučení z toho plyne.....do 650 km a tankuju plnou (max jsem ujel myslím 720km ale zaleží podle stylu jízdy a ukazatel beru jenom jako orientační)