A s tím chrlením CO2, bych to taky neviděl až tak zle. I když to myslíš ironicky.

Tvůj RRC má sice nějaký roky roky navíc, ale V8 co jsem měl v Discovery z 91, plnila Euro II!
Moderátor: Miky_CZ
Ale ta neměla místo vstřikování kropáč (tedy karburátor)Maxsel píše:Krize středního věku?![]()
A s tím chrlením CO2, bych to taky neviděl až tak zle. I když to myslíš ironicky.![]()
Tvůj RRC má sice nějaký roky roky navíc, ale V8 co jsem měl v Discovery z 91, plnila Euro II!
takze hlasim, ze jsme s tatarem o vikendu na chalupe najeli 15tis km offemNeklan píše: O té krávě je to fakt - vyprodukuje tolik metanu, který je cca 1650x škodlivější než CO2, že pokud sníme za rok 5kg hovězího, převedeno na množství CO2 to vydá na 25 tisíc km offroadem.
Jooo, v noci z patku na soboru, jsem se mordoval 4 hodiny aby nepadla hanba na prápor... ale byl jsem k.o.KRANG píše:..tyhle zkratky známMOPADŽI píše:V pátek jsem jel z práce trošku oklikou a trošku jsem podcenil jarní tání a s tím spojené měkké dno potůčku. Trošku jsem si tedy zanavijákoval![]()
Nejbližší strom byl cca 60m daleko a ještě ve značném úhlu, tak jsem musel dávat pozor, abych auto nepřevrátil. Vše dopadlo ale ok
Škoda, že mě nejde přední špéra (někde utíká vzduch a čekám na opravu), možná by mě ta přední náprava vytáhlahlavně, že ses vyhrabal sám a nepadla hanba na prápor
RudaK píše:Ještě tady dám odkaz na naše ježdění ,kde to bylo boží : http://www.youtube.com/watch?v=3VRKo5mHVfs" onclick="window.open(this.href);return false;
luque píše:Tak to je paráda. Kde je taká super mesačná krajina
?