Jenže tam byl kanál nebo díra, auto se zatřáslo a spustily se blinkry. Nešly vypnout a tak jsem zaparkoval a vše vypnul. Jenže blinkry šly dál a netušil jsem co s tím. Cvakalo relé v jednotce DO, jenže do ní se nešlo dostat, říkal jsem si, že se asi uvolnilo relé....

V telefonu jsem měl Rovera a tak jsem ho potrápil, ale bohužel po telefonu jsme to nevyřešili. Přesto mu moc děkuju za snahu

Všude policajti, bál jsem se odjet, vedle mě parkovali měšťáci. Snad by prý pomohlo odpojit baterku, jenže jsem se bál, že se nějak odkóduje auto a budu na parkovišti v háji. Auto se mi tam nechávat nechtělo. Navíc sice fungoval imobilizér, ale DO nezamykalo auto, jen mechanicky klasicky klíčem.
Byl jsem z toho dost zdrblý, voda možná kolem baráku a já kdesi na parkovišti.
Říkal jsem si, že to risknu a se strachem jestli vůbec nastartuju jsem to zkusil. Auto naskočilo a blinkry přestaly blikat.

Byl jsem happy jak sviňa!

Trochu se stydím, že je auto asi chytřejší než já

Takže se omlouvám za dlouhý příspěvek, ale nechci, aby se někdo trápil hodinu či víc nad podobnou "závadou".
To auto (D.I) má nějaké varování blinkry při nějakém otřesu? Bylo to za jízdy a nic jiného se nestalo, třeba vypnutí motoru a pod. Že by varovalo blinkry, že se něco "nepatřičného" děje s autem?
Ví někdo, o co šlo?
Dík.