kdyz ho pres noc das do pisku, tak je rano ledove, a pokud ho das do termotasky, tak tak vydrzi dost dlouhoRudaK píše:Lednička není zhýralost - to je na jihu nutnost !!!!!Pil si teplé pivo ????????

Moderátor: Miky_CZ
kdyz ho pres noc das do pisku, tak je rano ledove, a pokud ho das do termotasky, tak tak vydrzi dost dlouhoRudaK píše:Lednička není zhýralost - to je na jihu nutnost !!!!!Pil si teplé pivo ????????
low píše:kdyz ho pres noc das do pisku, tak je rano ledove, a pokud ho das do termotasky, tak tak vydrzi dost dlouhoRudaK píše:Lednička není zhýralost - to je na jihu nutnost !!!!!Pil si teplé pivo ????????teple pivo sem nepil
Maxsel píše:4x4 určitě není na cestování nezbytné, ale určitě se člověk cítí lépe. V Namibii jsme najezdili 5000km v tomhle VW (na pneu Barum made by JAR).Dalších 4000km v poušti a težím terénu v Patrolu... a něco málo ještě v Corrole (všechny auta RHD). A to tam mají asfaltky jen ze severu na jih a z východu na západ.
Tak jim pořádně předveď, jak jezdí dědekkrestak píše:sakra jedu blbnou do Chomutova![]()
s vojákama
dědek vodpočíváeliott píše:Tak jim pořádně předveď, jak jezdí dědekkrestak píše:sakra jedu blbnou do Chomutova![]()
s vojákama
Kdyby nebyla Kutná Hora tak bych určo jel.Ale letos jedu tam se staroušem.Škoda, že se to vždy kryje.low píše:takze uz je rozhodnuto a od patku jsme u mne na chalupe (20km od prg) a v sobotu se jede do vojenskeho prostoru trochu zablbnout a spalit trochu nafty.(zatim vsichni akorat ladej auta, a kdyz se ma jet do terenu tak je najednou mrtvo)
Pro rejpaly: akce je zdarma
low píše:v sobotu se bude slavit maturita male tatarky, z tatara je hrdy tatinek)) ale pssst, prej jsem to nemel rikat
Takže akcička se povedla, mě se poježdění moc líbilo, trochu jsem na konci měl nervičky z padlejch měchů, ale rozmysleli si to a zase to fachá.low píše:Kdo nemate plan na vikund 21-23.kveten, a chteli by jste ho stravit nejakym jezdenim v terenu, grilovanim a takovou skororodinnou pohodou, tak se ozvete ke mne do SZ. Zatim jedu ja (zatim bez auta), tatar, dusan mozna jenda .....