zmazat dakujem
Moderátor: stan
zmazat dakujem
mam na predaj motor, prevodovku ,naparavy,podvozok na pruzinach, vsetky dvere, komplet interier, papiere, palubovku,klimu, turbo-pouzivane, a mnoho dalsieho !!! tel kontakt +00421 908555029
- Přílohy
-
- 4.JPG (42.53 KiB) Zobrazeno 6081 x
-
- 2.JPG (46.17 KiB) Zobrazeno 6075 x
-
- 6.JPG (22.07 KiB) Zobrazeno 5691 x
Naposledy upravil(a) LEWWW dne 11 říj 2011 21:14, celkem upraveno 5 x.
Re: predam range rovera na nahradne diely2.5tds manual
Copa ta zarádka s těma světlama a kola taky???? jaký maj rozměr 

ahoj,kolik by si chtěl za hlavní převodovku?
ja mam predstavu okolo500euro
za klietku 200euro a kolesa su 265/70 R17 700euro pneum su maxxis velmi zachovale +DOHODAJura píše:Copa ta zarádka s těma světlama a kola taky???? jaký maj rozměr
ted jak to dostat do čech???LEWWW píše:za klietku 200euro a kolesa su 265/70 R17 700euro pneum su maxxis velmi zachovale +DOHODAJura píše:Copa ta zarádka s těma světlama a kola taky???? jaký maj rozměr

- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
spis by chtelo aby LEWW napsal odkud je pak uzse treba neco vymysli
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
ja som z partizanskeho to je okolo80km od hranic CZ
No tak to je pro mě skoro přes celí čechy a moravu téžLEWWW píše:ja som z partizanskeho to je okolo80km od hranic CZ

asi okolo500km viem pozeral som toJura píše:No tak to je pro mě skoro přes celí čechy a moravu téžLEWWW píše:ja som z partizanskeho to je okolo80km od hranic CZ
Šlo by lepší fotky kol a zahrádky??
Ty kola sou pěkný a co tu zahrádku,taky mi ji bleskneš??
- keflek
- tel.: 739104827
- auto: Range rover 2.5DSE
- Kontaktovat uživatele:
zdar, chci se zeptat na pravy zamek haupny je? a za kolik? dik
este ho mam nabidni cenu kolik si ochotny dat!
- keflek
- Kontaktovat uživatele:
nemam poneti co stoji ten zamek. samozřejmně že co nejlevneji, když beru že platim i poštovný. ta zahradka vypada taky pekne je k mání?
no tak skusim zistit a dam ti ho za dobru cenu a zahradku este mam je za 200euro komplet aj s kabelmi a poistkovou skrinou k tomukeflek píše:nemam poneti co stoji ten zamek. samozřejmně že co nejlevneji, když beru že platim i poštovný. ta zahradka vypada taky pekne je k mání?
a to je vlastne pravi zamok (spolujazdcovich dvery) ???LEWWW píše:no tak skusim zistit a dam ti ho za dobru cenu a zahradku este mam je za 200euro komplet aj s kabelmi a poistkovou skrinou k tomukeflek píše:nemam poneti co stoji ten zamek. samozřejmně že co nejlevneji, když beru že platim i poštovný. ta zahradka vypada taky pekne je k mání?
- keflek
- Kontaktovat uživatele:
ne ja mam na mysli zamek haupny prave straně.( kdyz beru ze na levo je volant). jak se ta zahradka pripevnuje(memam ližiny, ale mam tam jen otvory na příčniky) pujde to?
no ta klietka je na original drziakoch co idu do tych otvorou nosil som na nej aj clny je velmi spolahliva aj na rezervu!!!! ja neviem co znamena haupnykeflek píše:ne ja mam na mysli zamek haupny prave straně.( kdyz beru ze na levo je volant). jak se ta zahradka pripevnuje(memam ližiny, ale mam tam jen otvory na příčniky) pujde to?
Pátý dveře a taky třeba zadní dveřeLEWWW píše:no ta klietka je na original drziakoch co idu do tych otvorou nosil som na nej aj clny je velmi spolahliva aj na rezervu!!!! ja neviem co znamena haupnykeflek píše:ne ja mam na mysli zamek haupny prave straně.( kdyz beru ze na levo je volant). jak se ta zahradka pripevnuje(memam ližiny, ale mam tam jen otvory na příčniky) pujde to?