Free 1 repas visko
Moderátor: Safraporte
Re: repas visko
Starcok
Dakujem za tvoj druhy prispevok na moj "ucet".Je omnoho kludnejsi a hlavne rozvaznejsi, ten zaciatok sa mi pacil, konam podobne.Ja som ale necakal ze ma po mojom prvom prispevku tu na fore niekto zacne takto napadat bolo to dost ostre.Ty si odbornik , ja som laik.Ak sa ti daco nepacilo , dalo sa nato upozornit aj inaksim sposobom.
Som z Ruzomberka, no to este neznamena ze som aj odtialto bezal z viskou do Zvolena.Od Brnenskej Vankovky to je trosku dalej..........
Nie som clovek zavistlivy, Lexus som jazdil tri roky po Londyne. Dobre auto, s freelanderom ani porovnat a ja sam tiez nemam len Freelander.
Verim ze spolocnou snahou dojdeme k prijemnejsim dialogom a prispevky na fore na obom budu pomahat a nie znechucovat kazdodenne povinosti. ahoj Ondrej
Dakujem za tvoj druhy prispevok na moj "ucet".Je omnoho kludnejsi a hlavne rozvaznejsi, ten zaciatok sa mi pacil, konam podobne.Ja som ale necakal ze ma po mojom prvom prispevku tu na fore niekto zacne takto napadat bolo to dost ostre.Ty si odbornik , ja som laik.Ak sa ti daco nepacilo , dalo sa nato upozornit aj inaksim sposobom.
Som z Ruzomberka, no to este neznamena ze som aj odtialto bezal z viskou do Zvolena.Od Brnenskej Vankovky to je trosku dalej..........
Nie som clovek zavistlivy, Lexus som jazdil tri roky po Londyne. Dobre auto, s freelanderom ani porovnat a ja sam tiez nemam len Freelander.
Verim ze spolocnou snahou dojdeme k prijemnejsim dialogom a prispevky na fore na obom budu pomahat a nie znechucovat kazdodenne povinosti. ahoj Ondrej
Já nevím, já jsem spíš zastáncem nových věcí. Měl jsem repasované počítače, monitory, protektorované pneumatiky. Ano, fungovaly... Ale nikdy samozřejmě neměly kvality, výdrž a výkon nových věcí. Zrovna v případě viskozní spojky mi úspora nepřipadá až tak výrazná.
adventure:
S prvym prispevkom vo vsetkom s tebou suhlasim.
Nove je nove.Sucasne s nasou diskusiou,riesi niekto vymenu manzety tripoidneho klbu kardanu.
Nova sa predava len s celym kardanom.
Vie s preco lebo je GKN.
S prvym prispevkom vo vsetkom s tebou suhlasim.
Nove je nove.Sucasne s nasou diskusiou,riesi niekto vymenu manzety tripoidneho klbu kardanu.
Nova sa predava len s celym kardanom.
Vie s preco lebo je GKN.
Nova visko:Funkcnost,zivotnost=100% cena 380 EUR
Stara visko:Funkcnost,zivotnost=0% cena 0 EUR
Tvoja byvala visko:Funkcnost,zivotnost=?XY cena 300 EUR
Ja som to takto pochopil .Je to spravne?
A k tym Gliviciam ,ja som rad ze to tak je.Sloboda je zakladne ludske pravo.
starcok píše:Nova visko:Funkcnost,zivotnost=100% cena 380 EUR
11 přispěvků a jedna větší hovadina jak druhá.

FREE 1,8i r.99
Tak napis nieco k veci co niekomu pomoze.
no právě, koukám,že ti někdo stojí na vedení
popojeď s tím lexusem.
P.S. a to se ti chtělo vstávat v půl páte a napsat to, nebo děláš někde na vrátnici a nudíš se? Nebo zsrovna čekáš třeba na letadlo do Bruselu nebo tak

P.S. a to se ti chtělo vstávat v půl páte a napsat to, nebo děláš někde na vrátnici a nudíš se? Nebo zsrovna čekáš třeba na letadlo do Bruselu nebo tak

FREE 1,8i r.99
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Bude to ta vratnica.
Vlado:
Alhambra 4x4 ma o poznanie vaccie vibracie ako Alhambra predohrab ?
Vlado:
Alhambra 4x4 ma o poznanie vaccie vibracie ako Alhambra predohrab ?
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
Vibracie ani nie, ale je hlucnejsia ako dvojkolka, riesi sa to aj na VW forach. Udajne je to starym silenblobom zadneho difu.
Zdravim Vlado.
Discovery II Td5, r.2000, manual, SLS, ACE, 2" lift, winch, At2 265/75R16
Sharan 2011 2,0TDi 4motion
Zdravim kde se dá sehnat ta napln do visco spojky ta novější dik
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Tak to nevím , zeptej se pana Baláže
ten to jak věřím dává a ví o tom asi vše 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
- vladob8
- tel.: +421905582959
- auto: D2 Td5
starcok: a co tu konkretne skumas, poruchovost LR Freelander?

Zdravim Vlado.
jestli to bylo na mně (co skumám) tak kdybych sehnal ten tmel nebo jak se to nazívá tak bych visco dokazal repasnout
Blázníš? to repasuje enem p.Baláž
a to lépe než výrobce.Auto pak údajně už vůbec v zatáčkách nedrhne. 

FREE 1,8i r.99
- tagr
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, nejde o to jak to udělat - odvrtat opatrně 2 dírky a vypustit to není potíž, proplach by se taky ještě udělal, ale jak to namíchat aby byl poměr přenosu na přední a uzadní nápravu tak jak má být už zase taková legrace není

Jestli auto v zatáčkách nedrhne, není to potom moc řídké, a tudíž ne tolik účinné jako originál? Toho bych se právě na repasu bál.geršák píše:Blázníš? to repasuje enem p.Baláža to lépe než výrobce.Auto pak údajně už vůbec v zatáčkách nedrhne.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Osobně k tomu mohu napsat jen jedno - mám repas od p.Baláže. jeden čas jsem k tomu měl nedůvěru a říkal jsem si, jestli jsem udělal dobře.Oldman píše:Jestli auto v zatáčkách nedrhne, není to potom moc řídké, a tudíž ne tolik účinné jako originál? Toho bych se právě na repasu bál.geršák píše:Blázníš? to repasuje enem p.Baláža to lépe než výrobce.Auto pak údajně už vůbec v zatáčkách nedrhne.
Takže: co se týká účinnosti, tak na sněhu to fungovalo jak má, nyní mám nové obutí Izzarda a co jsem zkoušel výjezd rozbahněného kopce (ehm, no u pravověrných by to byl mírný svah

Co se týká životnosti to nevím, neboť za rok nenajezdím ani tolik, kolik tagr za týden nacouvá

Naposledy upravil(a) Safraporte dne 28 kvě 2010 10:30, celkem upraveno 2 x.
- low
- Admin fóra
- tel.: +420 603462950
- auto: def 110 + L322
- Kontaktovat uživatele:
:-D :-D :-D ja muselSafraporte píše: Co se týká životnosti to nevím, neboť za rok nenajezdím ani tolik, kolik tagr za týden nacouvá

http://www.offg.cz expediční poradenství, offroad expedice na míru po celém světě, offroadškola, http://www.offroadskola.cz
- tagr
- Kontaktovat uživatele:

No nevím čemu se chchtáte