Moderátor: Miky_CZ
Máme cca 2,5r svišťa a zvlášť jazda v teréne, kde ho to kolíše zo strany na stranu ho ohromne zabáva. Cesta po bežných komunikáciách je úplne v pohode. "Obstaranie" dieťaťa nie je dôvod na výmenu LR za nejakú trápnu dvojkolku. Práve naopakbrudr píše:Take ocekavame rodinu,(spise pritelkyne ma obavy)ze dite jizdou v LR utrpi "lehkymi" "vybracemi" nejakou ujmutak jsem prosim (pro jeji klid)napiste nejake reakce vasich deti,dekuji
![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravíčko vespolek, jako těhotná jsem jezdila v diskárně a jako máma v ní vozím synka. Den před porodem jsme byli s ní v lese, aby jsem právě tím natřásáním prckovi pomohla na svět, bo jsme přenášela a stejně to nepomohlo a šla jsem na vyvolání. Teď mu je 6. měsíců a vozí se jako "pán". Je spokojený když to natřásá, to hned chrupe, ale třebas "50" na magistrále, kdy i disko jede potichu, je hnedle vzhůru a rozčiluje se. (není sám)brudr píše:Take ocekavame rodinu,(spise pritelkyne ma obavy)ze dite jizdou v LR utrpi "lehkymi" "vybracemi" nejakou ujmutak jsem prosim (pro jeji klid)napiste nejake reakce vasich deti,dekuji
![]()
![]()
![]()
![]()
... tak gratulace a hlavně hodně zdraví!yorkin píše:Škvrňák už tak těšil na "nového" dědka, že ani nepočkal, až si ho od Pavla přivezu. Takže dnes za pět dvanáct přišel na svět nový půlmetrový a tříkilový landroverista
. Vzhledem k tomu, jak spěchal, chybí mi správný oděv s logem, nemáte v Praze někdo na zapůjčení nebo ještě lépe odkoupení v novorozenecké velikosti
?