freelander nejhorsi auto!!
Moderátor: Safraporte
Re: freelander nejhorsi auto!!
jak jsem řek, to bych spíš já dostal kladivem:D na to mám kluka našeho moc rád!
DII 2,5TD5 "Aurora" r.v.2004 - Pevnostní nárazník, +2" podvozek
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
exFreelander 2,0Di "Rover" r.v. 2000 - 42mm lift, kryt motoru
Freelander 2
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
No já sice ted po koupI zjišťuju kde co ,ale v podstatě je vše v normálu , jako když koupím starší 4x4 a zatím mně to baví a HLAVNĚ VOZÍ SPOLEHLIVĚ 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
auto je ok mam jej take a ND jedine anglie

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Jak to tady čtu,tak toho devianta tuňákovýho vlastně nepotřebujete ......
On vám založí link ( ovšem inteligentní
) a je vo čem debatit 

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- venom11ster
- auto: Freelander 2,0 DI
moj free DI ma najazdenych 187000 km a jedine co som na nom menil je olej, olejovy filter, brzdove platnicky a vyfuk. a nesetrim ho.dewilecek ked mi ukazes auto na ktorom sa nic nemeni tak si frajer. 

- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Je mě jasný že už to sem napsali skoro Fšichni... Borče ty seš případDewilek-cz píše:jeste dva kotouce sem zapomel....presne todle sem cekal ...a dost sem se pobavil u toho ze si ho nemuze dovolit kazdej...dit sou to levny auto...jejich ceny krasne padaj protoze hodne lidi takovy auto nechce...je jen hezky vzhledove tim to konci.....kdyz jsem ho kupoval mejo najeto 80 tisic...stav?

Pokud jsi řešil jenom výměnu kotoučů, oleje a filtrů = absolutní spotřebka na každým autě, tak si fakt kup permici na MHD, protože jinak budeš na doživotí nešťastnej.
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Myslím že už jen ta věta ve které píše DIT JSOU TO LEVNY AUTO vypovídá o inteligenci tohoto stvořeníčka dost, tak už ho prosím nechejte, nebo se nám u počítače rozpláče... A jestli nadává že free je poruchový, vřele bych mu doporučil Toyotu Land Cruiser...
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- locust 903
- tel.: 736 180 699
tak si kup octavku a pak poznas co to je krap
ja uz se nemuzu dockat az si privezu freelendra a ty tu pises takove bludy
a opel zafira? zrout oleje

ja uz se nemuzu dockat az si privezu freelendra a ty tu pises takove bludy

a opel zafira? zrout oleje

- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Kdybych ti měl povídat co já měnil na discu tak tě asi klepne když řešíš kotouče a blbosti
Neznám ojetý auto na kterým něco není!

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
- Discovery1
- Kontaktovat uživatele:
A když se ti to auto nelibí tak nechápu proč sis ho koupil!!!! 

- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Devílku : Jakej pán , takovej krám.......
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
chlapi, veď si prečítajte začiatok témy. Dewilek je neplnoletý adolescent bez vodičáku, ktorého mama zdedila po jeho otcovi Freelandera. Jeho reči v 1. osobe (JA som kúpil, JA mám, JA JA JA...) sú reči neplnoletého chlapca, ktorý má momentálne obdobie hladania vlastného ega. Mnohý z nás to mali v jeho veku podobné aj keď v jeho prípade je to moc. Taký trochu syndróm egoizmu, ale to chce čas a chlapec z toho vyrastie. Ale na druhej strane založil celkom rozsiahlu tému.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Discovery1
- Kontaktovat uživatele:
Sákra tak daleko jsem to ani nečetl škoda že nesloužím v Kladně hned bych měl jednoho neřidiče

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Chlapi nechci vám kazit vaši upřímnou radost, ale reagujete na dost starý topic, navíc kdyby jste si vyjeli zakladatele kterému zde píšete, tak uvidíte že Poslední návštěva: čtv bře 18, 2010 22:43
a navíc mladej už prozřel a napsal nový topic neuveritelne bezpecne auto
to já jen, aby vás někoho z upřímného rozčilení neklepla pepka a ve zdraví jsme se sešli v Přešticích na srazu
a navíc mladej už prozřel a napsal nový topic neuveritelne bezpecne auto
to já jen, aby vás někoho z upřímného rozčilení neklepla pepka a ve zdraví jsme se sešli v Přešticích na srazu

- Discovery1
- Kontaktovat uživatele:
Aha a já málem zešílel
Tak nic alespoň budu mít klidnější spaní

- Mahatma
- tel.: jedině Xperia Z1c
- auto: Disco 3
Re:
No nedá mi to abych nereagoval. Nejaké špatné zkušenosti s Toyotou?Tim píše:Myslím že už jen ta věta ve které píše DIT JSOU TO LEVNY AUTO vypovídá o inteligenci tohoto stvořeníčka dost, tak už ho prosím nechejte, nebo se nám u počítače rozpláče... A jestli nadává že free je poruchový, vřele bych mu doporučil Toyotu Land Cruiser...
Měl jsem Freelandera od novoty a teď proháním stařečka LandCruisera 95 s 360000 km na křížku. Freelander byl miláček a LC je jen pracant, ale přeci jen jsem byl v servise častěji s Free než s LC.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Dotaz-stahovačka okna
Já nevim jak to je u r.v. 95 ale pokud má nalítáno tolik,klobouk dolu. Kolega si jí koupil novou,rok výroby nevim ale hádam tak 2007? Nalítal s ní asi 80 000 a dal jí pryč... Byla víc v servisu jak doma... Hlavně elektronika prej zlobila... Pak si koupil Santa Fe a potkal se mu motor-naštěstí v záruce... Holt smolař. Teď prej chce zas trabantaMahatma píše:No nedá mi to abych nereagoval. Nejaké špatné zkušenosti s Toyotou?Tim píše:Myslím že už jen ta věta ve které píše DIT JSOU TO LEVNY AUTO vypovídá o inteligenci tohoto stvořeníčka dost, tak už ho prosím nechejte, nebo se nám u počítače rozpláče... A jestli nadává že free je poruchový, vřele bych mu doporučil Toyotu Land Cruiser...
Měl jsem Freelandera od novoty a teď proháním stařečka LandCruisera 95 s 360000 km na křížku. Freelander byl miláček a LC je jen pracant, ale přeci jen jsem byl v servise častěji s Free než s LC.

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:

http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... start=2260" onclick="window.open(this.href);return false; a jede zatím kde chci

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
já už jsem si taky užil své s free ale vždy jsem dojel nedavno i na tři válce (utřásla se mi vysokotlaká trubka) a jakou jsem z toho měl srandu když jsem otevřel motor tak vše bylo od nafty a trošku se z toho i kouřilo protože řemen to během chvíle nacpal kam se dalo přítelkyně měla od auta odstup tak deset metrů a kdyby neměla sukni
tak má v kalhotách naděláno
a nejvíc mě rozesmálo ,, ježiš on ještě strká do motoru hlavu vždyť to může bouchnout" motor už samo neběžel a a znáte naftu
jediné co mě mrzí že náhradní díly na obědnávku a taková doba ale jinak jsem spokojenej a třeba interiér v pohodě to už musí být kráter aby tam něco zadrnčelo.Další plus je jednoduchost a dobrý přístup ke všemu při opravách. Asii je to fakt o kusu a servisu.

MMORPG syndrom .. riding/flying mount se mu nepodela a nic ho nestoji..
Otec ma 2,0 TD4 rv 03 a je z nej natesenej jak malej kluk.. Poradne si ho uziva - splnil si sen. I ja osobne se vzdy tesim kdyz s nim muzu nekam jet. Je to parada. Naklady jsou vyysi ale unosny.. Asi mu koupim cerveny xenony a budu rikat ze to je srac
Otec ma 2,0 TD4 rv 03 a je z nej natesenej jak malej kluk.. Poradne si ho uziva - splnil si sen. I ja osobne se vzdy tesim kdyz s nim muzu nekam jet. Je to parada. Naklady jsou vyysi ale unosny.. Asi mu koupim cerveny xenony a budu rikat ze to je srac