Tu to vidieť lepšie, len sem neviem dostať ten obrázok
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=177385408#" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderátor: Miky_CZ
Nemám s tým problém. V zime mi zatial stačilo kúriť na auto režim, vzadu sedáva manželka so svišťom a skôr mám snahu prekúriť. Stále som upozorňovaný, že je teplo. To skôr ja za volantom si na lavú ruku prehadzujem takú dečku, lebo od okna by som dostal reumu. Nerozumiem prečo v tak širokom aute musia byť sedačky natlačené na dverách.discover píše:V DII umí být vzadu zima, ale na to je jedině přídavné topení nebo teplou bundu nesundavat. Jinak v létě občas vozím psa hovawarta, sklopím mu zadní sedačku nebo obě, hodím na podlahu párvrstvou deku a celtu a psa mám přímo za zády v pohodě. Samozřejmě přizpůsobuji teplotu /chlazení/ v autě psovi. S
Jednoduchá odpověď : protože je to Landy.Acon píše:...Nerozumiem prečo v tak širokom aute musia byť sedačky natlačené na dverách.
Acon píše:tak tam mali dať izolačné sklá, nech mi v zime nemrzne lakť![]()
Na okná ide teplý, to som odsledoval.MadTom píše:Já mám spíš pocit, že ta zima na loket je od větrání - prostě na ty okna furt aspoň kousek jde, aby se nemlžily. A taky mě to netěší.