Moderátor: Miky_CZ
no ono i originalne si to sane vzduch z podbehu a ne od motoru, ale pripadne muzes vyndat tu zatku kterou ucpes puvodni vstup a necim ucpes snorchel ale to bych neresilDiscovery1 píše:na stk pokud je to originální díl homologovaný pro tento tip vozidla problémy nebudou a policie to taky řešit nebude je to příslušenství originál netvoří ostré hrany atd. v tom nevidím problém. Taky mě zajímala spotřeba. Budu taky dávat zrovna zhaním šnorchl, ale zajímalo by mě jak to funguje to v zimě saje studenej vzduch z hora nebo to jde nějak přepnout aby sál teplej od motoru???![]()
Nezlobte se jsem blbej polda
![]()
![]()
imho nic z tychto dielov nema homologizaciu. u nas to vsak vobec neriesia...pidibi píše:SAFARI SNORCHEL ma homologaci na DII?
nahod to me zajima, ja tam mam snorchel puvodne asi na patrola za 3000 a sedi jak kdyby byl na diskarnu, uz je v tomhle vlaknu aji fotkyMaxsel píše:V rámci šetření jsem na Disco namontil laminátovou hrůzu z Jeepa XJ (kopie SAFARI). Tvarově sice úplně nasedí a musel jem vyrobil držák na sloupek, ale zbytek byl hračka. Dodávaná hadice prošla pod blatníkem až k otvoru originálního sání a do otvoru se i vešla. Začátek sání jsem na začátku trochu zkrátil a hadici napojil. Průměr seděl. Zítra nebo pozítří hodím foto.
mantec na d1 s abs jde.Filip píše:Vysvetli mi niekto preco nejde ten Mantec na Disco 1 s ABS? Ved karoseria musi byt rovnaka. Mne sa paci viac ako safari. Asi preto ze ich maju camelky