silne cvakanie v elktrike D1 ?

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
marek sk,lm
tel.: +421908162506
auto: discovery 1 300tdi

silne cvakanie v elktrike D1 ?

#1 Příspěvek od marek sk,lm » 02 úno 2010 23:06

hladal,ale nenasiel...

v poslednej dobe sa mi stane,ze ked vopcham kluc do spinacej skrinky a otocim ,zacne silno cvakat cca kazde 2 sekundy v elektrickej "rozvodni" pri nohach spolujazdca(alebo niekde tam- myslim).akoby nejaky stikac (rele? :roll: ) sa nevie rozhodnut ci zopnut alebo nie.je to silne cvakanie.ked necham pretocit starter prestane to ,no sem tam nie. :| cim by to mohlo byt???rozmyslal som ci by to nemohol robit alternator- vsade sama sol??? :roll: :hmm: nemate stym niekto skusenosti? najhorsie ,ze rano o 4:00 idem na par dni a auto nutne potrebujem :cry: .startuje v pohode, no mam halucinacie ci ma to niekde nenecha :( . nenecha? budem rad za kazdy nazor.diikes
http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky

marek sk,lm
tel.: +421908162506
auto: discovery 1 300tdi

Re: silne cvakanie v elktrike D1 ?

#2 Příspěvek od marek sk,lm » 05 úno 2010 23:03

:hmm: som sa toho dozvedel...nevadi.prestalo :mrgreen: amam pre vas nieco - na mrazovu poistku na vrchu termostatu pasuje vodarenska zatka 1/2 colova 8) jazdil som bez vody a nie a nie zakurit v aute.asi som ju moc dotiahol ked som sa v tom hrabal.tratil sa tlak cez trhlinu a pri dotahovani som ju na benzinke urval.pruuuser jak hovado.nastastie som zohnal vodarensku zatku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tam stale a dal som ju na konope :wink: to asi nikto na aute nemate, zavit utesneny konope :ty jeden...:
http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky

Richard B

#3 Příspěvek od Richard B » 06 úno 2010 07:04

marek sk,lm píše::hmm: som sa toho dozvedel...nevadi.prestalo :mrgreen: amam pre vas nieco - na mrazovu poistku na vrchu termostatu pasuje vodarenska zatka 1/2 colova 8) jazdil som bez vody a nie a nie zakurit v aute.asi som ju moc dotiahol ked som sa v tom hrabal.tratil sa tlak cez trhlinu a pri dotahovani som ju na benzinke urval.pruuuser jak hovado.nastastie som zohnal vodarensku zatku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tam stale a dal som ju na konope :wink: to asi nikto na aute nemate, zavit utesneny konope :ty jeden...:
Takto to mám urobené aj ja, ale dal som ju aj na chladič. Nedal som konope ale teflónovú šnúru.
LAND ROVER DISCOVERY ESQUIRE 300TDI automat

Forsttimber
tel.: 0903147342
auto: Def 90 a ex D1 ,110

#4 Příspěvek od Forsttimber » 06 čer 2010 18:36

chlapi mne to stale zopina v spolujazdcovej sedacke v lavom zadnom dolnom rohu hlavne ked sa na nej pri jazde kolisem mam ich v elektrike a vykurovane skusal som odpajat kable ale stale to cvaka
Real Land Rover is built, not bought

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#5 Příspěvek od RudaK » 06 čer 2010 21:27

marek sk,lm píše:nastastie som zohnal vodarensku zatku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: je tam stale a dal som ju na konope :wink: to asi nikto na aute nemate, zavit utesneny konope :ty jeden...:
Marku, já a nejen já,jsme si objednali zátky od Rosomáka - Výroba CPRO- http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... &start=120" onclick="window.open(this.href);return false;
Je to kovová zátka s O kroužkem a funguje to stoprocentně ..... :yes
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

Odpovědět