sundání tapecáku ve dveřích DI
Moderátor: Miky_CZ
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
sundání tapecáku ve dveřích DI
Potřeboval bych poradit, jak sundat tapecáky v předních i zadních dveřích u DI, u 5. dveří to je bez problémů, tam vidím šroubky, ale u bočních dveřích je jen jedinej šroubek v otevírání dveří. Ví někdo, jak na to, aniž bych něco urval?
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- Tomy
- tel.: 0907717858
- Kontaktovat uživatele:
Re: sundání tapecáku ve dveřích DI
este v madle zo spodu mas dva sroby.
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Disco I 300 TDI
- paia
- tel.: mám ;o)
- auto: Audi Allroad
- Kontaktovat uživatele:
to sice jsou, nicméně je tapecák nacvakanej na plastových cvočkách, ktery rády praskají, takže jsem se na to vykašlal a dutiny vystříkal dírama, co tam jsou už z výroby a v zadních dveřích jsem si udělal v každých jednu dírku.
bývalá Discovery I 300Tdi v automatu, nyní Audi Allroad
- Tomy
- tel.: 0907717858
- Kontaktovat uživatele:
tie plastove cudliky su otazka par korun, ale daju sa velmi jednoducho rozpojit plastovou vidlickou, pripadne plochym tupym nozikom, pripadne sirokym srobovakom. Je to len o cite a trpezlivosti.
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Disco I 300 TDI
Ex - Disco I 300 TDI
jj, souhlas. Trochu odtáhnout tapicír, něco jako tu vydličku, která má mezi vidlema asi 1,5cm, opatrně podebrat a je to venku. a když se to poláme, tak je to nový za hubičku... 

S tím praskáním to není tak horký neboj se toho, v Rumunsku jsem tapecírunk předních dveří sundával 3x během dvou dnů a neprd ani jeden. Počtvrtý jsem to dělal asi před dvěma hodinama a furt nic.paia píše:to sice jsou, nicméně je tapecák nacvakanej na plastových cvočkách, ktery rády praskají, .....

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
tos měl štěstí. Já ho vyndaval asi 3x a i když se autočalouněním živim, tak 2 praskly. asi únava materiálu
Nebo estě hůř, vytrhne se ti ten plastík z toho pěnovýho korpusu tapicíru
a to už se blbě přidělává zpátky

To je právě proto, že se tím neživím, tak nevím čeho se bát. Přesně jak se říká "čím blbší zahradník, tím větší úroda"bacyll píše:tos měl štěstí. Já ho vyndaval asi 3x a i když se autočalouněním živim, tak 2 praskly. asi únava materiálu

To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.
no právě
já dělam hlavně ty modely kde dělali všechno hezky kovový a dřevěný a tam je to bytelnější... ale doba plastová je doba plastová... 

Taky se mi ulomily, resp. už ulomeny byly.

Discovery je životní styl.
- Land Jirka
- tel.: +420731913431
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
On je taky rozdíl v tapecáku v DII a D1 na DII se to dělá lépe.pablo.gs píše:To je právě proto, že se tím neživím, tak nevím čeho se bát. Přesně jak se říká "čím blbší zahradník, tím větší úroda"bacyll píše:tos měl štěstí. Já ho vyndaval asi 3x a i když se autočalouněním živim, tak 2 praskly. asi únava materiálu

Land Rover 4x4 SERVIS, PRODEJ DÍLŮ LAND ROVER, DIAGNOSTIKA, OPRAVY A ÚPRAVY LAND ROVER, RENOVACE VETERÁNŮ
Tel: 731913431
Tel: 731913431
Ahoj,DII-ako vyberiem ten kryt klučky,som s toho chorý.
Jedine Discovery.