jak vam řadí převodovka na discotece??
Moderátor: Miky_CZ
jak vam řadí převodovka na discotece??
ahoj, drobný dotaz, disco mám chvilku a nemám to kde porovnat, kdyz řadím musím pomalu jinak počítám zuby,
je to jakoby synchron nestihl dorovnat rychlost kol, podobně se chovaji převodovky u renaultu kdyz maji jiny olej,
s mezi plynem problem neni, nejaký nápad? disco 03´, 120 tis najeto
jaký olej do převodovky a přídavky? a kolik? 75W90?
je to jakoby synchron nestihl dorovnat rychlost kol, podobně se chovaji převodovky u renaultu kdyz maji jiny olej,
s mezi plynem problem neni, nejaký nápad? disco 03´, 120 tis najeto
jaký olej do převodovky a přídavky? a kolik? 75W90?
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Re: jak vam řadí převodovka na discotece??
LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
dík, přesně tohle jsem potřeboval
- Land Lover
- auto: LR Discovery II Td5
Pro porovnání, mě to řadí taky tak nějak, že se na to musí s citem. Asi to je tim, že má najeto 212 000 km. Taky nevim, jak má řadit normální disco 2 Td5 manual 2004.
ja mam 140 a radi mi to jako bych mel synchrony v tahu, ani nevim jestli se daji sehnat,
ale da se na to zvyknout a radit s citem a zuby citis jen zcela vyjimecne. Jinak jednicka tam jde kdyz jedu tak do 5km/h, a v zime to do zahrati radilo dost ztuha. kvalty ale drzi dobre, uz mam novy olej naleju a uvidim, ..doufam
ale da se na to zvyknout a radit s citem a zuby citis jen zcela vyjimecne. Jinak jednicka tam jde kdyz jedu tak do 5km/h, a v zime to do zahrati radilo dost ztuha. kvalty ale drzi dobre, uz mam novy olej naleju a uvidim, ..doufam

DII TD5 novy gzycht; manual
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
-----------------------------
..radost zacina tam, kde jini konci..
- Land Lover
jasně, dá se na to zvyknout, musí se řadit pomalejc, ale to je blbý když jedeš třeba do kopce. Nebo když rychlejc pustíš spojku, tak to tam jakoby opožděně doklepne, jako by tam byla vůle na něčem nebo tak něco,... taky z toho všeho dole chči.e volej, asi uplně ze všeho,.... a poslední dobou tam i něco drnčí asi vejfuk při volnoběhu a při záběru spojky...
jinak sem včera objevil další klacek, kterej sem měl zapíchnutej v podvozku, už sem odsud jeden vyndaval
asi budu muset někdy za Eliottem zase
jinak sem včera objevil další klacek, kterej sem měl zapíchnutej v podvozku, už sem odsud jeden vyndaval

asi budu muset někdy za Eliottem zase
- Land Lover
až uvidíš, tak dej vědětwitoldo píše:j uz mam novy olej naleju a uvidim, ..doufam
Ja som dal aj novy olej ale na radeni sa nezmenilo nic .... hlavne ak radim hore pri nizsich otackach treba radi pomalsie, akoby dlhsie trvalo zosynchronizovanie otacok.
Ale ak radim na hranici 3000 ot/min je to v pohode .....
Ale ak radim na hranici 3000 ot/min je to v pohode .....
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Podobná zkušenost, po výměně oleje za předepsané MTF 94 to sice úplně nezmizelo, ale zlepšilo se tak o 50%.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
tak už mám olej, je to valvoline a přímo ho tam doporučují podle typu auta, tak uvidíme. Jen ještě nevím jak dostanu ten starej olej z převodovky - sice je konec června, ale pod autem abych podpálil balík slámy 

tak jsem nechal disco pořádně ohřát, potom vypustil olej z převodovky, na výpušťáku běžný otěr, z oleje slabá metalíza. Po nalití MaxLife ATF bomba, řadí jak víno 

- Forsttimber
- tel.: 0903147342
- auto: Def 90 a ex D1 ,110
daju sa sznchrony vymenit?
Real Land Rover is built, not bought
Dají... spoooousta prace.Forsttimber píše:daju sa sznchrony vymenit?
Discovery II, III, IV KTM 990 Adv, EXC400
- Forsttimber
ta praca by mi za to stala len neviem aka by bola cena novych a ci sa to da normalne zohnat
Vse se da ojednat bud z Anglie nebo zde od Elliota nebo Jirky Land - pravdepodobne spolecne se synchronama budes muset menit i loziska, gufera, brzdice a jehlovy loziska - proste kompletni repase - dle osobni zkusenosti bych vymenil vsechny. Mam to cele cerstve za sebou... doporucuju zavolat jednomu z vyse zminenych. Ale koukam, ze Ty to k nim mas mozna dost daleko...Forsttimber píše:ta praca by mi za to stala len neviem aka by bola cena novych a ci sa to da normalne zohnat

- Forsttimber
otec sa uz tych prevodoviek naopravoval takze s tym by problem nebol hlavne ma trapili tie diely
musim este zohnat nejaky nakres aby som v tom mal jasno
musim este zohnat nejaky nakres aby som v tom mal jasno
Muzu Ti ho poslat z Rave CD, ale tam nemas cisla dilu - zkus nekoho v okoli, kdo ma Microcat, at Te na chvili pusti ke compu a opisuj a opisuj...a objednavej a objednavej. 

- Forsttimber
dakujem idem stiahnut RAVE a studovat