Doufám, že to svoje zlatíčko vykurýrujete a do Přeštic pojedeš. Já se tak těším.....
Moderátor: Miky_CZ
No ja jsem takovej plachej chlapec ale něco opečemLvice Elsa píše:hojda,
tak já teda splňuji na 99% ,- páč se starám o naše bydleníčko a hlavně mrňavý zlatíčko:_)) - které nám právě marodí - takže mám malou"přísavku" neustále u sebe a nestíhám nic okolo
![]()
doufám, že Přeštice dopadnou a Aduš bude zdravá - jinak posílám Mopadžika samotnýhoa přidá se k tlupě osamocených chlapů - (boha to to tam bude vypadat
)
Luboši: i ty jeden, minule jsi taky sliboval grilovačku, masíčko a pak jsi se k nám drahým polovičkám pomalu ani nepřiblížil a my chudinky- museli žebrat jinde
Lvice Elsa píše:jéé Heduš, jsem si tě přes Lubošovu odpověď ani nevšimla - no jo chlap![]()
ty jo taky se docela těším, ale to vidím tak , že by jsme jeli 2 autama - aby jsme se vůbec vešli![]()
ani nevím jaký hlásí počas, rozhodně tam probereme tvůj návrh!!!!!!!!!!![]()
jestli bude zima - tak hodíme svařáček - mňam
no mě přijede drahá polovička v sobotu odpoledne (ráno musí do práce), ale je dost nesmělá, tak to by jste ji ohledně ,,kolektivizace" musely atakovat vyLvice Elsa píše:...
tam jako budeme samy 2 baby???? to tak vypadá
Chjóóó, to je jak naschvál, když už někam vezmeš malou, tak tam zase nebudu já, tak ji snad vůbec neuvidím... nemůže to být blíž tady u nás?Lvice Elsa píše:jj, i s malou - páč nebudu mít hlídání - mamču odvážím zítra na měsíc do lázní![]()
tak uvidíme jak to všecno dopadne - zatím má malá hroznou rýmu, ale kašel už ustupuje![]()
tam jako budeme samy 2 baby???? to tak vypadá
No tak jestli ty jsi nesmělá, tak už nevím.Lvice Elsa píše:safraporte_není problém, bereme každou ženu, ale to i já jsem nesmělá
-