Po jednom stisknuti tlacitka na dalce se otevrou jen dvere ridice a az po druhem vsechny ostatni. Jak pls. nastavim otevreni jednim stiskem na vsechny dvere?
Diky VTS
Moderátor: Miky_CZ
VTS píše:Po jednom stisknuti tlacitka na dalce se otevrou jen dvere ridice a az po druhem vsechny ostatni. Jak pls. nastavim otevreni jednim stiskem na vsechny dvere?
Diky VTS
RudaK píše:VTS píše:Po jednom stisknuti tlacitka na dalce se otevrou jen dvere ridice a az po druhem vsechny ostatni. Jak pls. nastavim otevreni jednim stiskem na vsechny dvere?
Diky VTS
No mě to otvírá stejněa to sem koupil v tuzemsku
myslím ,že to je správně - na co všechny,když jedeš sám , a v případě víc lidí zmáčkneš dvakrát a je to
( není to nic težkého
) A aspoň ti nenastoupí nezvaní hosté z pravé strany ( před druhým zmáčknutím máš čas se rozmyslet ,jestli můžou nastoupit i ti druzí )
my se s autem pohybujeme po bezpecnych lokalitachMRAK píše:Určitě to jde naprogramovat, mě se na to ptali při kupování auta, jak to chci (vzhledem k mrštnosti našich utlačovaných spoluobčanů a velikosti auta jsem si to samozřejmě přál přesně takhle). V pondělí se můžu podívat do manuálu a zkusit ti to naskenovat, pokud ti to někdo nevyhledá dřív .... ale dost se ti divím, že to chceš na všechny
VTS píše: intenzivne hledam jestli jde nastavit automaticke zamknuti auta pri rozjezdu VTS