Moderátor: Miky_CZ
Mám najeto jen 4300km. Takže není moc důvod, a vlastně ani moc co psát. Auto je bez problémů, jezdím stále na motorkách nebo s D2. Mám to na firmu 12 minut, takže je nesmysl trápit nový velkoobjemový motory.George 1 píše:Tak se dlouho tady nikdo nepochlubil se zážitkama s novou D4. Asi všichni jenom bez problémů jezdí a ani nedutají
D4 je na obrázku, motorka je na obrázkucyril píše:Mám najeto jen 4300km. Takže není moc důvod, a vlastně ani moc co psát. Auto je bez problémů, jezdím stále na motorkách nebo s D2. Mám to na firmu 12 minut, takže je nesmysl trápit nový velkoobjemový motory.George 1 píše:Tak se dlouho tady nikdo nepochlubil se zážitkama s novou D4. Asi všichni jenom bez problémů jezdí a ani nedutají. No a když jedu někam dál na výlet, užívám si D4.
Mike III píše: D4 je na obrázku, motorka je na obrázku, ale D2 tam chybí
Nene, teď mám chopperácký a enduro obdobíGeorge 1 píše:No jo, přestu krásně naleštěnou D4 jsem přehlídl tu motorku co je vedle na který zřejmě Cyril jezdí na firmu
RudaK píše:Mě se zdá ten chopper vobrovský ,jestli tadle motorka je maloobjemová na jízdu do práceTy Cyrile nejezdíš ani s maloobjemovýma motorkama ( za mě byl malý motocykl - Jawa 50
nebo moped ....
)
Já vím " Pokrok a prd nezastavíš "
cyril píše:Ale boxer je hned ohřátej, je to chlazený vzduchem a olejem