Diky za radu.
VTS
P.S. docela legrace byla sehnat odtahovku co by se toho auta nebala...
Moderátor: Miky_CZ
VTS píše: docela legrace byla sehnat odtahovku co by se toho auta nebala...
To je fikce,že D III se stále odtahuje..... Mě jen praskla kloubovka a pravda je taková,že nejde natvrdo zařadit mezinápravová uzávěrka. Kdyby šla,tak to v klidu dojelo .George 1 píše:Myslí si tady někdo, že u nových D4 bude frekvence odtahu nižší než u D3?
Nemyslím si a nechává mě to klidnýmPavelU píše:Rudo nechci nic zakřiknout, ale aby to za chvilku nebylo obráceně...
iboid píše: to jsem zvědavej co mě čeká))
iboid píše:no hoši, to je teda motivace...
(mám dojem, že zrovna jedno z těchhle naložených aut jsem viděl vloni na svatbě u kamaráda někde u Přerova. Říkal jsem si, že jsem si, že by nebylo špatného někdy doma mít a zrovna jsem to dokonal a pořídil jetou D3 jako druhý auto do rodiny... to jsem zvědavej co mě čeká))
jojo vimvizos píše:Jak uz jezdi tak je to pohoda.
Sak mas taky kolem Prahy par kluku co tomu rozumi.
Ahoj tak to máš dobrý, že ti to ,už jede. Mě ta pumpa v nádrži mimochodem vypadá to jak chobotnice..umřela v Tunisu 500km od trajektu ve městě Matmata.Byla to celkem sranda..ještě, že jell druhý den trajekt jiné společnosti a taky byla fajn pomoc lidí tady z fóra (LOW).VTS píše:uz jezdi![]()
![]()
![]()
bylo to cerpadlo v nadrzi + filtry a bizuterie okolo. Cena brutalniuz nikdy pokud to nebude nutne do autorizovaneho servisu
VTS
500 kilaku od trajektu to musel bej adrenalinRadek D3 píše:Ahoj tak to máš dobrý, že ti to ,už jede. Mě ta pumpa v nádrži mimochodem vypadá to jak chobotnice..umřela v Tunisu 500km od trajektu ve městě Matmata.Byla to celkem sranda..ještě, že jell druhý den trajekt jiné společnosti a taky byla fajn pomoc lidí tady z fóra (LOW).VTS píše:uz jezdi![]()
![]()
![]()
bylo to cerpadlo v nadrzi + filtry a bizuterie okolo. Cena brutalniuz nikdy pokud to nebude nutne do autorizovaneho servisu
VTS
Jinak mi před 14 dny umřela v Litovli spojka na diskošce...měl jsem na ní najeto cca.200 tis km.
Na to kde jsem všude jezdil asi vydržela celkem hodně.Ale ta cena za opravu monstrózní. Ale asi to vše k diskárně patří...je to velké auto a já na něj nedám dopustit.
Zdar a mnoho kiláků bez problému přeje Radek.
Radek D3 píše: Ale asi to vše k diskárně patří...je to velké auto a já na něj nedám dopustit.
Zdar a mnoho kiláků bez problému přeje Radek.