odlepená přístrojovka
Moderátor: Miky_CZ
odlepená přístrojovka
Ahoj mam na diskošce odlepenou přístrojovku a potřeboval bych poradit jak to opravit. Dá se třeba sehnat nějaká opravná sada? Myslím, že sem to neviděl, ale nejsem si jistej
Re: odlepená přístrojovka
Vetsinou to spravit jde jen tak, ze pristrojovku natvrdo prisroubujes... aby to slusne vypadalo, muzes udelat delsi listy a tak nebudes muset sroubovat co 5 cm...
Bohuzel celkem obvykla vec...
Bohuzel celkem obvykla vec...

"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
Existuje kit, je od britpartu http://www.cheviot4x4.com/shop/Products ... air%20Kit/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Radek Šeďa
- tel.: 728699686
- auto: LR Discovery II
Zdravím.nechci zakládat nové téma,tak využiji tohoto
nesvítí mi levá část přístrojovky(mám tedy potmě otáčkoměr a teploměr)hádám,že je to na společné větvi s pravou částí,takže to bude asi žárovkou..proto prosím o radu jaký typ žárovičky a jak se k ní dostanu..díky Radek

- diskous
- tel.: 731479461
- auto: Disco I 300 Tdi
Blbě.Radek Šeďa píše:Zdravím.nechci zakládat nové téma,tak využiji tohotonesvítí mi levá část přístrojovky(mám tedy potmě otáčkoměr a teploměr)hádám,že je to na společné větvi s pravou částí,takže to bude asi žárovkou..proto prosím o radu jaký typ žárovičky a jak se k ní dostanu..díky Radek
hotel-a-restaurace-zatisi tel: 731 479 461
- Radek Šeďa
- tel.: 728699686
- auto: LR Discovery II
hmm..tak jsem prostudoval čerstvě z netu stažený"workshop manual" a na takovou operaci se fakt necítím
....no nic připíšu to na seznam drobných kosmetických vad
..noci se stejně krátí 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Jstli myslíš podsvětlení přístrojů v Disco2, tak to je v pohodě - za 5 minut je přístojovka venku. Jestli si dobře vzpomínám, tak se povolí šrouby co drží kryt volantové tyče, potom tuším dva šrouby dole na spodní části přístrojovky a vytáhnout a odpojit vzpínače co jsou okolo přístojovky. Následně jenom vysnout nahoru a odpojit zbytek kabelů. Je dobré se pořádně podívat kam kterej kabel patří.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo