Koupil jsem classica, co dál?
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupil jsem classica, co dál?
Takže ani po výměně toho přijímače nic? Hele pak už to bude opravdu chtít nějakého dobrého RR šamana.
Mě tempomat občas jde občas ne, takže jsou to buď tlačítka na volantu, které mají nějaký divný chod a nebo relátko, ale přiznávám, že vůbec nemám páru kde je hledat.
Byl jsem na diagnostice, tak jediná chyba co se hlásí je špatné pravé přední čidlo ABS. Jinak v pohodě. chytám teď docela dobře, ťuk, ťuk na dřevo, a jezdím kolem 20 i po městě.
Příští týden jdu k jednomu chlápkovi, co si rád hraje na seštelování, aby mi to táhlo i do vyšších otáček jak 2.800 a ještě se musím ukecat na to čidlo ABS a EAS. Teď jsem na to ale hodněě dlouho nesáhnul, jen jezdím.
Mě tempomat občas jde občas ne, takže jsou to buď tlačítka na volantu, které mají nějaký divný chod a nebo relátko, ale přiznávám, že vůbec nemám páru kde je hledat.
Byl jsem na diagnostice, tak jediná chyba co se hlásí je špatné pravé přední čidlo ABS. Jinak v pohodě. chytám teď docela dobře, ťuk, ťuk na dřevo, a jezdím kolem 20 i po městě.
Příští týden jdu k jednomu chlápkovi, co si rád hraje na seštelování, aby mi to táhlo i do vyšších otáček jak 2.800 a ještě se musím ukecat na to čidlo ABS a EAS. Teď jsem na to ale hodněě dlouho nesáhnul, jen jezdím.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
Přijímač nic neudělal, ale jsem už dohodnutý s jedním klukem co dělá alarmy a zabezpečovaný, že dokáže přečíst co vysílají a zkusí to po párovat, tak uvidíme.
Teď o víkendu se chystám na hadičky a hlavně chci přilepit strop abych tam neměl ty nebesa. Startování se mi bohužel nezlepšilo. Jak je chladno, nebo vlhko musím startovat tak na 4x. Jak mi už ten den běžel, chytne na cvaknutí. Jinak po seřízení jezdím i po městě do 20, kromě včerejška, kdy jsem spěchal na fočus a dával mu hodně napít. Točí mi v pohodě do 4tis. možná, že jednou i přes a fakt jsem zas čuměl jak jede.
Jinak díky za kontakt, bohužel, rám už nemá ale snad bude mít ty zadní kryty přes světla. Včera jsem ho zas mil a budu potřebovat nové mlhovky, protože mi pěkně vyrezli.
Jestli budeš mít zas někdy čas, rád bych zase zajel. Kdyby jsi se chtěl zas něčeho zbavit z poláka. krká mě to prdění ze svodů. K té káře ten zvuk nepatří.
Když jsem vyděl jak složitě funguje ten tempomat, tak se modlím abych to měl těma hadičkama. Protože těch relátek co je u brzdy je fakt moc. Klobouk dolů před tím tvým, který funguje, sic občas.
Teď o víkendu se chystám na hadičky a hlavně chci přilepit strop abych tam neměl ty nebesa. Startování se mi bohužel nezlepšilo. Jak je chladno, nebo vlhko musím startovat tak na 4x. Jak mi už ten den běžel, chytne na cvaknutí. Jinak po seřízení jezdím i po městě do 20, kromě včerejška, kdy jsem spěchal na fočus a dával mu hodně napít. Točí mi v pohodě do 4tis. možná, že jednou i přes a fakt jsem zas čuměl jak jede.
Jinak díky za kontakt, bohužel, rám už nemá ale snad bude mít ty zadní kryty přes světla. Včera jsem ho zas mil a budu potřebovat nové mlhovky, protože mi pěkně vyrezli.
Jestli budeš mít zas někdy čas, rád bych zase zajel. Kdyby jsi se chtěl zas něčeho zbavit z poláka. krká mě to prdění ze svodů. K té káře ten zvuk nepatří.
Když jsem vyděl jak složitě funguje ten tempomat, tak se modlím abych to měl těma hadičkama. Protože těch relátek co je u brzdy je fakt moc. Klobouk dolů před tím tvým, který funguje, sic občas.
- Mišák
Nějak nám to tady pochrupává.
Konečně jsem v RR odstranil nebesa v interiéru. Musím uznat, že mě překvapilo jak jde ta stropnice lehce ven. Všěechno jsem vypral očistil a znova nalepil. Dokonce se to podařilo i natáhnout bez vlnek. Mám fakt radost. Doma padlo konečné rozhodnutí a k RRC nám zůstane i Mini MKII. Ve čtvrtek mi příjdou na něj nová kola tak je konečně vyfotím dohromady. Maxi RRC a Mini.
Co nového.
Konečně jsem v RR odstranil nebesa v interiéru. Musím uznat, že mě překvapilo jak jde ta stropnice lehce ven. Všěechno jsem vypral očistil a znova nalepil. Dokonce se to podařilo i natáhnout bez vlnek. Mám fakt radost. Doma padlo konečné rozhodnutí a k RRC nám zůstane i Mini MKII. Ve čtvrtek mi příjdou na něj nová kola tak je konečně vyfotím dohromady. Maxi RRC a Mini.
Co nového.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si dnes zase trochu hrál s classicem a vyměnil levé přední čidlo ABS a huráááá kontrolky zhasly a já jel po dlouhé době aniž by na mě svítily kontrolky.
Dál jsem si pohrál s čidlem výšky a zatím funguje a nehlásí chybu, tak jestli to vydrží dokalibruju podvozek a budu mít i EAS v klidu.
No a do třetice jsem upravil jeden spoj na hadici k zadnímu měchu a renčík stojí jak má a nevyfoukne se po dvaceti minutách.
Takže dnes spokojenost.
Dál jsem si pohrál s čidlem výšky a zatím funguje a nehlásí chybu, tak jestli to vydrží dokalibruju podvozek a budu mít i EAS v klidu.
No a do třetice jsem upravil jeden spoj na hadici k zadnímu měchu a renčík stojí jak má a nevyfoukne se po dvaceti minutách.
Takže dnes spokojenost.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo, zda je možné použít na rádio v RRC CDměnič z P38? já mám originál rádio a koukal jsem, že táta má v autě CD měnič, tak jestli by to šlo spárovat?
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mišák
Ahoj Ale, dořešeno. Auto neprodám!!!!!!!!!!!!!!
Už vím i kde mi to prdí. Takže už jen Tempomat a vyndat mince z přístrojovky a začínám šlechtit.
Jak jsi na tom ty. Už jezdíš???
Zatím M
Už vím i kde mi to prdí. Takže už jen Tempomat a vyndat mince z přístrojovky a začínám šlechtit.
Jak jsi na tom ty. Už jezdíš???
Zatím M
-
- Kontaktovat uživatele:
Huráááááá, supr. Jezdím asi týden a rozhodně to jezdí líp ve vyšších otáčkách. Ale stejjně se mi zdá, že to není ono, spotřeba je teď přes 20, ale byly to zatím jen dálky nízkou rychlostí, takže spíš zklamání.
Tempomat mi nefunguje, asi se v tom ještě trochu pohrabu.
Vyměnil jsem si čidlo na předním kolem a už mi to ani nehlásí chyby, takže udělám ještě kalibraci, možná o víkendu u HamrDola a snad už budu mít i standardně funkční EAS.
Tak kdy se zase uvidíme? Ještě ti visím za pomoc s těma deskama.
Tempomat mi nefunguje, asi se v tom ještě trochu pohrabu.
Vyměnil jsem si čidlo na předním kolem a už mi to ani nehlásí chyby, takže udělám ještě kalibraci, možná o víkendu u HamrDola a snad už budu mít i standardně funkční EAS.
Tak kdy se zase uvidíme? Ještě ti visím za pomoc s těma deskama.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen jedno? Hamoune.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
nemáš stan tak max.2 jinak ti budou pomáhat a chránit
Od té doby co mám RR chodím spát jen málokdy!!!
Jo a ten tvuj malej kompresor to je teda mazec
chci taky

Od té doby co mám RR chodím spát jen málokdy!!!
- Mišák
Téda, vy si tam na těch horách umíte opravování zpestřit. Tiše závidím. Akorát jsem začal řešit ty věci od Slámy. Je na dovče, takže to nehoří. Úplně ale vidím jak mám se ten rám, nášlapy a překryty vyjímají na mém autě. O víkendu jsem si dal přecevzetí, že najdu ty dvě debilní mince co mi jezdí ze strany na stranu v přístrojovce. Jen jsem jí nikdy nerozebíral, tak doufám, že nic nerozlámu. Nemáte tip "jak na to".
Dáme zas nějakého sraza si né.

Dáme zas nějakého sraza si né.

- David S.
- auto: RRC 2door, Disco2
- Kontaktovat uživatele:
No co si takhle z hlavy vzpomenu, tak začneš vyloupáním výdechů větrání , pak obložením dřeva (pokud máš, ale pokud je to plastové, tak taky), pak plasty kolem a pod volantem, poté kaplička tachometru (zespodu 4 šrouby) a pak už jen x-šroubů na samotné palubce (pozor drží to i na takovém plechu na kterém je přimontováno to madlo a hlavně opatrně při zvedání na trubky co vedou do výdechů). A tím odstrojíš celou horní část. Pokud se potřebuješ dostat i dolů, tak musí ven ta střední část ve které je rádio a ovládání větrání a to jde, ale je to trochu porod.
D.
D.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem si taky rozebíral palubku kvůli prasklé žárovce a docela to šlo. takže se neboj a hurá do toho. Ale zkus si nejdřív sundat jen zadní kryt na polubce a zkontroluj to tam. než to rozebereš.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mišák
OK díky za tipy. Zítra se do toho pustím. Snad mi nic nepraskne. Jezdí mi to někde vlevo od volantu a dost mě to štve. Dřevo už jsem měl taky jednou dole ale na budíky jsem si netroufl. Mám strach aby tam nebyl nějakej ten super Anglický tišťák. V miníkovi jsem kvůli tomu musel shánět nové!!!!!! Tak mám jen strach, ale v RR je podctatně více místa než v Mini.
M
M
- Mišák
Tak hurá, po 2 a půl letech mi přestala cinkat mince v přístrojovce v každé zatáčce. Vzácná 500 lira, svině.
Ale tempomat se mi bohužel nepovedl rozchodit. Vyměnil jsem všechny hadičky, prošel vedení a kromě šneka na volantu je vše OK. Toho nedokážu proměřit. Nejsem v el. žádnej kabrňák, takže přijmu rád každou radu.
Jak jste na tom chlapi na severu, co voda? Asi tam jedu v týdnu dělat nějaké posudky, abychom urychlily pojišťovny. Tak kdyby něco rád vypomůžu.
M
Ale tempomat se mi bohužel nepovedl rozchodit. Vyměnil jsem všechny hadičky, prošel vedení a kromě šneka na volantu je vše OK. Toho nedokážu proměřit. Nejsem v el. žádnej kabrňák, takže přijmu rád každou radu.
Jak jste na tom chlapi na severu, co voda? Asi tam jedu v týdnu dělat nějaké posudky, abychom urychlily pojišťovny. Tak kdyby něco rád vypomůžu.
M
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli chceš, slož zadní sedačky a narovnáme ti tam bahno, kameny písek, co připlavali k našim na zahradu. Je toho cca 10 tatrovek. Ale pozor dostaneš se tam jen přes pole. Takže využiješ i větší světlou výšku a 4x4.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mišák
Uff, tak jsem se vrátil z Českolipska a asi by mi někde nepomohla zvedlá výška. Zítra jedu na jih, ale tam je to už brnkačka.
Dneska jsem u Slámy pořídil ty kryty světel. Rám už má někdo zamluvený, ale ještě tam má ty nášlapy. Jenže já nevím jak by to vypadalo, ale kontroloval jsem to a půjdou i na dlouhána.
Jo už vím i kde mi to prdí. Mám ruplou přírubu na výfuku. Nejsou to svody, takže to půjde bez problémů zavařit.
Ještě ten tempomat
Dneska jsem u Slámy pořídil ty kryty světel. Rám už má někdo zamluvený, ale ještě tam má ty nášlapy. Jenže já nevím jak by to vypadalo, ale kontroloval jsem to a půjdou i na dlouhána.
Jo už vím i kde mi to prdí. Mám ruplou přírubu na výfuku. Nejsou to svody, takže to půjde bez problémů zavařit.
Ještě ten tempomat

- Mišák
Ale, prosím. Nějaká svině mi z auta ukradla Noťas. Měl jsem tam schované všechny odkazy na různé stránky s díly na RRC. Myslím že jsem je měl od tebe. Nemohl by jsi mi je prosím poslat znovu.
Díky
Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Odemne? Já mám jen klasické schéma rozebraného s číslama dílů. Nic víc
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG