CAMELTROPHY.cz
Moderátor: Miky_CZ
Re: Držáky
ČaOFF,hodinky Camel Trophy,které jsem tady nabízel jsem včera prodal. alf
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
C:\Documents and Settings\All Users\Documents\My Pictures\Sample Pictures\Blue hills.jpg
...v akci
...v akci
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:
Nechci prilis filosofovat, ale jen kratce:karel píše:Tak přesně tohle jsem na CT obdivoval, že společnými silami dokázali dostat vůz i z největších problémů, v rámci týmového ducha.
Ne nahodou jsem ten snimek dal na forum. Z neho srsi vzajemna pomoc, sounalezitost a pod.A to je jedna z poctat LR offroadu, ktera drzi po hromade kamarady. Ne hledani, jak kamarada podtrhnout ci dokone okradnout. Toho si zazivame v civilnim zivote dost. A moje slova nejsou vubec kriticka. Spis vyvetlujici...
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
tohle teda zatim musim potvrdit, byl jsem predtim majitelem bmw a vklubu jsem se taky pohyboval a tam se to hemzilo blbcema ze byste neverili...erik píše:Nechci prilis filosofovat, ale jen kratce:karel píše:Tak přesně tohle jsem na CT obdivoval, že společnými silami dokázali dostat vůz i z největších problémů, v rámci týmového ducha.
Ne nahodou jsem ten snimek dal na forum. Z neho srsi vzajemna pomoc, sounalezitost a pod.A to je jedna z poctat LR offroadu, ktera drzi po hromade kamarady. Ne hledani, jak kamarada podtrhnout ci dokone okradnout. Toho si zazivame v civilnim zivote dost. A moje slova nejsou vubec kriticka. Spis vyvetlujici...

MotoHanz - prodej a dovoz motocyklů prodej náhradních dílů a doplňků na Harley-Davidson a další http://www.motohanz.cz
Mám na Vás 2 dotazy. Před dvěma týdny jsem objevil na panelu přístrojové desky,nad autorádiem, kapky vody. Zjistil jsem,že do auta pronikly v místě,kde začíná podstřeší za vnitřním zpětným zrcátkem. Natlačil jsem do mezery paírový kapesník a při dalším děšti byl vlhký. V minulosti se to nikdy nestalo. Vzal jsem kompresor a zvenku odehnul vnější gumu nad čelním sklem a po celé délce vyfoukal. Zatím nepršelo,ale raději se ptám s předstihem. Třeba má někdo podobnou zkušenost a zná řešení,případně příčinu.
Druhý dotaz se týká otáčkoměru. Po přidání otáček od cca 1600 začíná ručička kmitat vždy v rozpětí + - jednoho dílku na stupnici. Motor přitom funguje jak švýcarské hodinky a otáčky nekolísají. Zná někdo důvod? Dík za odpovědi i rady. alf
Druhý dotaz se týká otáčkoměru. Po přidání otáček od cca 1600 začíná ručička kmitat vždy v rozpětí + - jednoho dílku na stupnici. Motor přitom funguje jak švýcarské hodinky a otáčky nekolísají. Zná někdo důvod? Dík za odpovědi i rady. alf
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Karle máš 100% pravdu.A i majiteli se zvedne sebevědomí.karel píše:Ale Alfe každé diskošce se libí když ji trochu pozvedneš, to se přímo tetelí blahem jak kouká na svět z výšky.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Hele koukal jsem na tu fotku camelky (na prodejni) a zaujala me jedna vec. Predni ram je integrovany s naraznikem? Je naraznik pevnostak nebo ne? Je stejny jako byl na ostre verzi? Nedal by se nekde zamerit? Ja bych to hodil do CADu a pak by to snad nekdo vyrobil...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
ČaOFF,pošli mi mail a já Ti rám vyfotím a pošlu. alfdefault píše:Hele koukal jsem na tu fotku camelky (na prodejni) a zaujala me jedna vec. Predni ram je integrovany s naraznikem? Je naraznik pevnostak nebo ne? Je stejny jako byl na ostre verzi? Nedal by se nekde zamerit? Ja bych to hodil do CADu a pak by to snad nekdo vyrobil...
Pokud nečteš pozpátku a ve škole si nespal,tak 490000 na 450000 je snižování cenOffkyPotapěč píše:Mno já zvyšuju podvozeky a ty zas cenofky.ALF píše: Opravdu roní slzy,protože kde by se měla tak dobře,jak u mne? Klepe se strachy,protože se bojí,že by se dostala k Tobě a nepřežila natahování kostí aby byla vyšší.![]()
![]()
![]()