Moderátor: Miky_CZ
v hornej casti tremalza smerom na passo nota je to dost hardcore ked sa stretnu dve auta. jeden z nich musi cuvat az na sirsie miesto, kde sa da obist. takych miest tam nie je prehnane vela;-)Colonel píše:Jen jak tak ctu, je to zavreny pro motorkyJe to sjizdny z obou stran? Z fotek jsem nabyl dojmu, ze v pripade stretu musi jeden skocit do propasti
Koukám tady na tu fotku, že mi je to místo nějáký povědomí - kouknu do archívu a co nenajdu....moon13 píše:Tak jsem se vrátil z rodinného pobytu v Alpách a hned jsem se dozvěděl, že musím zrušit účast na BLRM v Polsku.
Tím chci říct, že kdyby se nějaká skupina vydala v průběhu prázdnin do Alp, tak se k nim rád přidám.
Prostě je to tam nádhera, jezdím tam každý rok, ale tentokrát bych to chtěl prožít jízdou v LR, stanováním a tak podobně!
Jo jo, přesně tak, to je ta vedlejší od té hlavnímasar píše:Koukám tady na tu fotku, že mi je to místo nějáký povědomí - kouknu do archívu a co nenajdu....
když jsem tudy jel minulý rok, tak tam vyjížděl nějaký sedlák až nahoru na kopec.masar píše:Jak daleko odtamtud se dalo projet?
...to jsem psal ja. O tech kamenech. Ale je to informace z pulky kvetna. Napul to vypadalo, ze jsou jen sesunute ze strane a udajne uz tam nejsou a je to prujezdnemasar píše:Na offroad foru jsem se docetl ze pred nejakou dobou byly na ceste na Tremalzo kameny - jakoze umyslne zateraseny (alespon tak jsem to pochopil), nevi nekdo jak to tam aktualne vypada a pripadne i na Passo di Maniva?
Na offroad foru psal nekdo ze je na Tremalzo ted cedule zakaz vjezdu, ale nepochopil jsem kde (popř. odkud - kam) přesně?RostaO píše:...to jsem psal ja. O tech kamenech. Ale je to informace z pulky kvetna. Napul to vypadalo, ze jsou jen sesunute ze strane a udajne uz tam nejsou a je to prujezdnemasar píše:Na offroad foru jsem se docetl ze pred nejakou dobou byly na ceste na Tremalzo kameny - jakoze umyslne zateraseny (alespon tak jsem to pochopil), nevi nekdo jak to tam aktualne vypada a pripadne i na Passo di Maniva?Ale na kole mi to prijde jako lepsi zazitek
od chaty na konci asfaltky smerom k tunelu, potom aj od strany passo nota...masar píše:Na offroad foru psal nekdo ze je na Tremalzo ted cedule zakaz vjezdu, ale nepochopil jsem kde (popř. odkud - kam) přesně?
Díky za moc užitečný odkazvisby píše:jafferau aj sommellier by mali byt prejazdne, info cerpam odtialto: http://alpenrouten.de/" onclick="window.open(this.href);return false;
ak to vyjde s casom tak dufam, ze tam dostanem aj ja tento rok