Různě sjeté pneu na předku a zadku u P38
Různě sjeté pneu na předku a zadku u P38
Snažil jsem se, ale nikde na fóru jsem nenašel jestli P38 vadí, když dám na předek jinak sjeté pneumatiky, než na zadek.
Mám doma totiž pár zimních pneu a zajímá mě jestli je mohu doplnit úplně novým párem, nebo budu muset koupit všechny čtyři pneumatiky nové.
Někde jsem slyšel, že třeba na Freečko se to nesmí.
Mám doma totiž pár zimních pneu a zajímá mě jestli je mohu doplnit úplně novým párem, nebo budu muset koupit všechny čtyři pneumatiky nové.
Někde jsem slyšel, že třeba na Freečko se to nesmí.
Naposledy upravil(a) Navi dne 17 srp 2010 13:55, celkem upraveno 1 x.
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Re: Rúzně sjeté pneu na předku a zadku u P38
Na P38 taky ne. Máš tam taky viscospojku, akorát je schovaná uvnitř přídavné převodovky. Takže by tam neměl být žádný rozdíl mezi přední a zadní nápravou.
Pokud si ho nechceš zničit, tak kup všechny 4 kola stejný. K
Pokud si ho nechceš zničit, tak kup všechny 4 kola stejný. K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Díky za odpověď.
Tím je to jasný a koupím nové. Myslel jsem si, že to tak nejspíš dopadne. Ale zase se mi nechtělo zbytečně vyhazovat peníze. Tak jsem se radši zeptal.
Tím je to jasný a koupím nové. Myslel jsem si, že to tak nejspíš dopadne. Ale zase se mi nechtělo zbytečně vyhazovat peníze. Tak jsem se radši zeptal.
Range Rover P38 2,5DSE r.v.98
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Ako je to u Discovery 300 Tdi? Kupil som ho s tym ze v predu boli nove gumy a v zadu su uz dost jete AT
Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
-
- tel.: 723448406
U disco je to OK, má mezinápravový dif. M. 

Naposledy upravil(a) Milan Disco Rover dne 02 čer 2011 13:27, celkem upraveno 1 x.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No myslím, že ani u Disco a Defa to není až tak úplně OK, ale každopádně to snese líp. Akorát se ti hrozně bude točit mezinápravovej diff a tomu to taky úplně dobře nedělá. Ale jde to. K 

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Filip
- tel.: 0948004300
- auto: Discopríbeh 300Tdi
- Kontaktovat uživatele:
Apon sa udrzuje vo formeSláma Karel píše:No myslím, že ani u Disco a Defa to není až tak úplně OK, ale každopádně to snese líp. Akorát se ti hrozně bude točit mezinápravovej diff a tomu to taky úplně dobře nedělá. Ale jde to. K

Discopríbeh 300TDi, 2" lift, T3
No a co když se mi sjíždí předek vic jak zadek????
Na P38Jura píše:No a co když se mi sjíždí předek vic jak zadek????
- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
Tak občas prohoď kola přední se zadníma a to je asi to nejjednodušší řešení. A taky budeš mít jistotu, že při případném defektu povolíš kola. Osobně jsem si sundavání přirostlého hliníkáčeJura píše:No a co když se mi sjíždí předek vic jak zadek????

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
Re: Různě sjeté pneu na předku a zadku u P38
TAK TO TO SOM TIEŽ ABSOLVOVAL.....NAŠŤASTIE NA CESTE,ALE AJ TAK TO BOL POROD.
PO NÁVRATE DOMOV SOM ICH VŠETKY NA DIELNI NECHAL OŠETRIŤ,ABY SA TO NEOPAKOVALO.

Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Re: Různě sjeté pneu na předku a zadku u P38
preto chodím do pneuservisu, kde hlinikáče doťahujú mometovým kľúčom a nie pneumatickou pištolou. A preto nemám problém pri defekte. Ak mi niekto doťahuje AL disk pištolou a ešte ju nechá dobre vyklepať prach z disku, mám tendenciu lámať ruky. Alebo takého dementa napchať medzi náradie do kufra a v prípade defektu ho nechať nech si to po sebe odtiahne
Ocelová skrutka sa do AL zliatiny dokáže tak zažrať, že to drží pomaly ako zvar a kolesový kľúč aby som nastavoval lešenárskou trubkou aspoň 3m.

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.