Tak to nejspíš poloosa. To je v pohodě. KMichal M. píše:Po silnici se zavřenou mezinápravou to jelo nehlučně, nic nemlátilo, neskřípalo, tak jsem zvědav co tam bude. Ráno je moudřejší večera

Moderátor: Miky_CZ
Tak to nejspíš poloosa. To je v pohodě. KMichal M. píše:Po silnici se zavřenou mezinápravou to jelo nehlučně, nic nemlátilo, neskřípalo, tak jsem zvědav co tam bude. Ráno je moudřejší večera
Ráno to vezu k Land Jirkovi, teď už se můžu jenom modlit, aby tam nebyly desetidrážkový poloosySláma Karel píše:Tak to nejspíš poloosa. To je v pohodě. KMichal M. píše:Po silnici se zavřenou mezinápravou to jelo nehlučně, nic nemlátilo, neskřípalo, tak jsem zvědav co tam bude. Ráno je moudřejší večera
a ze zadu to vypadalo ještě 2x delšízbynek píše:Tak to jsi pověsil laťku hodně vysoko......
jojo, osma je mrcha dlouhá, ale nedávno jsem viděl v protisměru na vleku nějakou půlenou.Gobey píše:Soutěž o nejdelší vlek
O víkendu možná jedu na čundr, tak udělám pár detailů, nebo až přestane trochu pršet. Jinak plachta je právě to co musím ještě doladit, sešil a slepil jsem dva díly polyamidové tkaniny s docela dobrým zátěrem, ale ten spoj právě nedělá dobrotu, nelze to dostatečně vyšponovat a vznikají tam faldy kde se drží voda.MadTom píše:Zbyňku - co víc detailů k té pergole - velice se mi líbí. Materiál plachty, systém spojení trubek ... .