Ahojte.
Posledné 2 dni sa mi počas jazdy často rozsvecujú kontrolky dofukovania mechov.
Vie mi niekto poradiť, či je to chybou kompresora alebo mechov?
Čo by som mal rozobrať a skontrolovať?
Auto nesadá drží stálu výšku, zatiaľ.
Na vnútornom osvetlení občas pozorujem jemné, rýchle blikanie.
Môže to spôsobovať dožívanie alternátora? Niekedy ni dokonca úplne vypne rádio.
Pri jazde sa mi silno hreje páka ručnej brzdy, až do horúca, úplne páli.
Nevie niekto poradiť od čoho? Hreje sa ešte niekomu?
Ďakujem za každú radu.
Prosba o radu
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Re: Prosba o radu
Klíčem je to poslední - hřející se páka ruční brzdy. Hledej problém v ukostření motoru, momentálně se ti kostra táhne po lanku ruční brzdy a proto to hřeje.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- libovka
- tel.: Jabko
- auto: RR L322
Jo jo,s tou ruční brzdou se to tu už řešilo.
- marek sk,lm
- tel.: +421908162506
- auto: discovery 1 300tdi
su tam 2 kostry (teda aspon na 300tdi fakt
) ja som mal problem ,ze hned prva kostra (neviem ako je u DII) - taky nalisovany plech iduci niekam ku poistkam bol "nevodivo spojeny a robilo to strasne hluposti.Vycistil som a nahrial propanom zaletoval a navazelinoval -super ,pokoj.
Akurat mi spadlo zadne sklo na dverach - eletricke okna - super vec!!!
ty budes mat problem medzi ramom a motorom?asi?na 300vke je dole hruby medeny plochy kabel na vodicovej strane niekde nad napravou.Tak?

Akurat mi spadlo zadne sklo na dverach - eletricke okna - super vec!!!

ty budes mat problem medzi ramom a motorom?asi?na 300vke je dole hruby medeny plochy kabel na vodicovej strane niekde nad napravou.Tak?
http://www.drevotuning.sk,www.retrowood.sk
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
D1 300tdi , HONDA CIVIC 1,6i aerodeck ,"hnisan"almera 1,8i , ford tranzit 2,5 hladky
Ďakujem za raduMadTom píše:Klíčem je to poslední - hřející se páka ruční brzdy. Hledej problém v ukostření motoru, momentálně se ti kostra táhne po lanku ruční brzdy a proto to hřeje.

Ešte raz ĎAKUJEM.
- lachimichal
- tel.: 607233594
- auto: Discovery II
Já te trochu vetřu s otázkou , kde že byla ta špatná kostra? Poslední dobou se mi občas stane že když chci nastartovat, starter cvakne a netočí se ,jako když je slabá baterie. Jakmile se roztočí tak potom chodí normálně! Mám též podezření na špatnou kostru.
- hrabe
- tel.: 00421903849869
- auto: LR Discovery Td5
- Kontaktovat uživatele:
Lachimichal koukni na tohle: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... f=6&t=3439" onclick="window.open(this.href);return false;
lachimichal píše:Já te trochu vetřu s otázkou , kde že byla ta špatná kostra? Poslední dobou se mi občas stane že když chci nastartovat, starter cvakne a netočí se ,jako když je slabá baterie. Jakmile se roztočí tak potom chodí normálně! Mám též podezření na špatnou kostru.
V priestore motora, pri riadiacej jednotke sú tri skrutky kostry, jedna z nich (u mňa spodná).