D3 - nepresny palivomer a k tomu se pridaly chybove hlasky

Discovery I, II, III

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
petr_p
auto: D3 TDV6 HSE Manual

D3 - nepresny palivomer a k tomu se pridaly chybove hlasky

#1 Příspěvek od petr_p » 30 srp 2010 12:51

Ahojte,

trosku me zaskocilo o vikendu chovani nasi krasavice: V sobotu nam na dalnici mezi Olomouci a Hranicemi zniceho nic diskoska oznamila ze stabilizacni system je mimo funkci, 5 sekund pote nam rekla, ze spousti podvozek (coz jsme po dalsi 20 sekundach naplno citili :Ja blb: ) no a jeste k tomu se rozsvitila kontrolka diagnostiky motoru a auto stracelo vykon.

Predesilam, ze nez to zacalo vsechno pipat, tak ukazoval pocitac dojezd 127km a u palivomeru jeste ani nesvitila oranzova kontrolka.

Tak tak jsme doskakali na shellku "u Cendy" , kde uz mi pri vjezdu na parkoviste u pumpy chcipl i motor. Po zkusenostech s RR P38 :Ja blb: :Ja blb: jsme nechali auto chvili odpocinout a pak zkouseli parkrat nastartovat - nic, uplne mrtvo, starter tocil jak sileny a auto nic.

Po 20 min bezuspesneho shaneni odtahovky, jsem se nechal alhambrou jen tak ze zoufalstvi jeste dotahnout ke stojanu a natankoval 20l nafty.

Po 10 vterinach toceni to chytlo a mechy se nafoukly. :Sorry:

Mne proste sproste normalne dosla nafta :chuckle

Napada nekoho jakou souvislost s tim mohly mit ty chybove hlasky?

Diky Petr
D3 TDV6 HSE Manual

papavel.k

Re: D3 - nepresny palivomer a k tomu se pridaly chybove hlasky

#2 Příspěvek od papavel.k » 30 srp 2010 14:26

:lol: čoveče ta tě školí...mně začne svítit oko a dojezd je od 80-100km...halt některé závady nejsou vlastně závady :chuckle to si zvykneš...ale moje BERU3KA na mně byla pořád hodná, taky by mne to asi rozhodilo :mrk
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

petr_p
auto: D3 TDV6 HSE Manual

#3 Příspěvek od petr_p » 30 srp 2010 15:03

To mam za to, ze jsem si z ni tady na foru onehda delal srandu, ze ma holka 1.vaznou zavadu (troubi jen jeden klakson) tak mi tim dala jasne najevo, ze ona si umi taky delat srandu ( mne uz do smichu tolik nebylo :whew )
D3 TDV6 HSE Manual

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#4 Příspěvek od RudaK » 30 srp 2010 17:58

No mě žere jak kráva,ale takle mě nestraší :shock: . Poctivě mě pípnutím jemě upozorní a rozsvícením kontrolky mě zažene na benzinku . Pravda,jednou jsem natankoval 84 litrů,tak jsem asi dojel na výpary :mrgreen: . Od té doby tankuju dřív a je pokoj ( aspoň má co baštit :D )
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

vizos
tel.: 739266781
auto: D3 ala G4 a S1

#5 Příspěvek od vizos » 30 srp 2010 19:39

Já to říkám pořád že v tom autě žijou divní skřítci co občas vyvádí psí kusy :hmm: . Každopádně zajímavá porucha.
Jedna Series one 1950 nápravy na špalkách a rám na dvoře ale nic nebliká ani nemlátí.

Odpovědět