dobře jsi udělal - teď máme s tvojí ženuškou stejný autí

tak šup ať už je tady mezi námi

Moderátor: Miky_CZ
Semetrika píše:já se taky připojuju ke gratulaci landjirčatům![]()
, předpokládám, že šťastný tatínek už shání šlapacího defíka : ))
jen mi tu trochu chybí takové ty klasické atributy .délka, váha![]()
.
ale přeju hodně zdraví mamince i mrňousovi
Jo, jo, černé. Je na něm hned všechno vidět. Ještě jsem přemýšlela, že bych si ho, kromě offroaďáckých nálepek ještě nějak vylepšila. Tak trochu po holčičím- kytičkama, ale Uďa se na to moc netvářil.Lvice Elsa píše:no hooooj Heduš - už jsem si říkala kde jseš![]()
tak to je skvělý, že jste si užily dovču - na fotečky už se moc těším, ráda hodím očko![]()
ty jo, jinak teda gratuluju krásný autíčko máš a to jako je černý, jo??????![]()
- jsem chtěla já černý, ale bohužel - nebylo , se musím smířit se stříbrným
![]()
![]()
hele tak to by jsme mohli něco podniknout, ne????? nějakou pěknou dámskou jízdu:-))
Jméno ještě nemá, zatím je to mazlikLvice Elsa píše:no to je jasná věc, že naše autí jsou za leštěnky- a ty našich drahých poloviček, stěma se může třeba do hnoje
![]()
ale na nějakej ten srazík to teda zatím vůbec nevypadá, teda co vím - se nic nija nechystá![]()
já nevím, že ty chlapi nic neudělaj, když vědí, že se potřebujeme vykecat![]()
![]()
a propo, že jsem tak zvědavá - to jako to tvoje krásný autí (už má nějakou přezdívku?) - stojí před vaším domečkem???
Fotky už jsou na rajče.cz - vzhledem k tomu, že se nám nepodařilo snížit počet fotek pod 500, tak to je rozdělené na 3 části:Heduš píše:snad se mi povede do konce týdne dokončit i cestopis. Pak dám odkaz.
Mno a neni tohle auto uz nahodou v dobrych rukach krale Miroslava?Luboš M. píše:
Moje Land babadostane svoje "Land" autíčko. Holky co říkáte? To jí mám rád že?
No máš pravdu už jí przní někdo jinýDusan píše:Mno a neni tohle auto uz nahodou v dobrych rukach krale Miroslava?Luboš M. píše:
Moje Land babadostane svoje "Land" autíčko. Holky co říkáte? To jí mám rád že?