Moderátor: Miky_CZ
Chtěl jsem naznačit, že jdou lehce venHubert píše:Já myslím že je chce vyndat když mám hlavu na bloku. Co zkusit vytáhnout je magnetem?
Kliku bych nebrousil ani když by k tomu byla, ať si říká kdo chce co chce, bál bych se že praskne, jednak jsem to zažil, jednak jsou brusírny, kde neumějí nabrousit krajní rádiusBroňa píše:Už jsem pokročil...a chtělo to dost zatahat kleštěma a byly venku.Jedná se o TD5 a ani výměna Mi nepomohla.Tak jen co jsem se včera zmohl na změření tlaků...a bylo na 3 válci 20-komprese, bylo Mi jasné že hlava dolů.Za tři hoďky jsem přišel na to ,že píst třetího válce buší do hlavy..jsou na něm otisklé ventily. Tak jsem si ještě sundal vanu a vetáhl píst.Ložisko na ojnici v PR.....deli hup na klice taky.Zítra jdu vytánout motor...to co tam zbylo.Pak kliku a chystám se na přebrus.Proto tímto zároveň prosím kohokoli kdo se jen trochu cítí ,že se v této věci orientuje...ať Mi napíše co dělat.
PS: mam plán přebrousit kliku na čisto, ale měrením jsem už teď dospěl na hodnotu větší než jsem sehnal šálky 0,25.
... tak tak v dnesnej dobe je GO TD5 nerentabilna.eliott píše: ... ale já bych měnil motor
Jde taky o to, co kde koupíšDanoDEF píše:... tak tak v dnesnej dobe je GO TD5 nerentabilna.eliott píše: ... ale já bych měnil motor
... samozrejme ale ked to rozmenime na drobne a spocitame vsetky naklady, pracu, casovu narocnost a pod.eliott píše:asovu nar
Jde taky o to, co kde koupíš![]()
DanoDEF píše:... tak tak v dnesnej dobe je GO TD5 nerentabilna.eliott píše: ... ale já bych měnil motor
Mrzí mě, že se to tu zvrhlo po té, co jsem se zeptal kolik by oprava motoru stála.Broňa píše:Jsem chtěl jen poradit....ale moc k věci se někteří nevyjadřují
...jedu na dovču oktávkou a kdyby se našel někdo ochotný a napsal Mi to v sms na vodafone zdarma ...byl bych Mu vděčný.Díky za snahu. Jen jsem dal kliku na přebrus a řeším šálky.Jak budu postupovat dál v opravě dám vědět.
A co tomu tedy je?PavelU píše:.........
Například Vaši "záhadu hlavolamu" mají dávno vyřešenou, takže se máte ještě hodně co učit...
Tak tady jsou ty slíbené rozměry pro motor V8Broňa píše:Jsem chtěl jen poradit....ale moc k věci se někteří nevyjadřují
...jedu na dovču oktávkou a kdyby se našel někdo ochotný a napsal Mi to v sms na vodafone zdarma ...byl bych Mu vděčný.Díky za snahu. Jen jsem dal kliku na přebrus a řeším šálky.Jak budu postupovat dál v opravě dám vědět.