Zdravím všechny příznivce LR z Icelandu a prosím o radu. Postavil jsem si novou rampu s párem mlhovek a dálkových a rád bych je zapojil sám. V současnosti se víceméně nudím. Ještě než se do toho pustím, objevil jsem v prostoru u hlavních světel nějaké origo (domnívám se) vyvedené koncovky tvarově shodné s těmi na zadních parkovačkách a blinkrech. Neznáte někdo k čemu jsou připravené. Myslel jsem, že na mlhovky, ale když zapnu spínač mlhovek, tak do nich nic nejde. Nevím, zda je muj dotaz zřejmý. Počkám na reakci. Zatím ahoj a díky za příp.rady -ICEDISCOVERY
P:S: - případně bych uvítal nějaký odkaz na schema zapojení . dík
přídavné osvětlení - zapojení?
Moderátor: Miky_CZ
- icediscovery
- auto: LR disco1
Re: přídavné osvětlení - zapojení?
Nejdřív bych zkusil zjistit kam ty nepřipojené kabely vedou. Je možné že jsou třeba vyvedeny a připraveny pro zapojení a chybí tam jen relé stejně jako jsem to měl já http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... =6&t=10823 a pak už stačí připojit jen to relé.icediscovery píše:Zdravím všechny příznivce LR z Icelandu a prosím o radu. Postavil jsem si novou rampu s párem mlhovek a dálkových a rád bych je zapojil sám. V současnosti se víceméně nudím. Ještě než se do toho pustím, objevil jsem v prostoru u hlavních světel nějaké origo (domnívám se) vyvedené koncovky tvarově shodné s těmi na zadních parkovačkách a blinkrech. Neznáte někdo k čemu jsou připravené. Myslel jsem, že na mlhovky, ale když zapnu spínač mlhovek, tak do nich nic nejde. Nevím, zda je muj dotaz zřejmý. Počkám na reakci. Zatím ahoj a díky za příp.rady -ICEDISCOVERY
P:S: - případně bych uvítal nějaký odkaz na schema zapojení . dík
Land Rover Discovery 2 Td5
- icediscovery
jj, dík za odpoved, zkusím hledat, ale bude to děs, je to natažený do hlavního svazku a klasicky zabalený do kupy. Možná bude rychlejěí natahat nový dráty, než hledat kam ty puvodní vedou.No... uvidíme
V mém případě byly kabely vyvedeny v motorovém prostoru před spolujezdce hned za pojistkovou skříňkou, takže bych se určitě kouknul nejdřív tam jestli tam není nějáký volný konketor a případně proměřil obvodovou zkoušečkou.
Land Rover Discovery 2 Td5
- icediscovery
masar píše:V mém případě byly kabely vyvedeny v motorovém prostoru před spolujezdce hned za pojistkovou skříňkou, takže bych se určitě kouknul nejdřív tam jestli tam není nějáký volný konketor a případně proměřil obvodovou zkoušečkou.
dík za radu, vyzkouším.