cyklovač stěračů +přední světla problém

Freelander I, II

Moderátor: Safraporte

Odpovědět
Zpráva
Autor
will.26

cyklovač stěračů +přední světla problém

#1 Příspěvek od will.26 » 09 zář 2010 07:19

mám problém s cyklovačem-když pustím stěrače tak vyjedou nahoru ...chvilku stojí a potom sjedou dolu ,na plný běh jedou normálně ale na cyklovaní jedou na dva chody ,nevím co s tím?????? další nešvar-přední světla ,na straně řidiče mám žárovku asi rok a půl ale na straně spolujezdce mi odešla už asi po čtvrté -buď mám štěstí na zmetky nebo je tam nějaký problém ale jaký??? máte někdo nějakou radu?

macejky1
tel.: 736245909
auto: EX Freelander, RRC
Kontaktovat uživatele:

Re: cyklovač stěračů +přední světla problém

#2 Příspěvek od macejky1 » 09 zář 2010 14:25

Ahoj, ty stěrače budou chtít asi jen vyčistit. Kontakty uvnitř motorku. Na freečku jsem to ještě neřešil ale pár jiných aut mi to taky občas udělalo.

S tou žárovkou bych nejdřív zkontroloval jestli tam dobře drží. Jestli není unavené perko nebo tak něco. Fabia mi taky hodně často pálí žárovky a je to tím že je to tam už dost unavené a ta žárovka se tam za jízdy klepe - vybruje.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#3 Příspěvek od masar » 09 zář 2010 16:40

will.26 píše:mám problém s cyklovačem-když pustím stěrače tak vyjedou nahoru ...chvilku stojí a potom sjedou dolu ,na plný běh jedou normálně ale na cyklovaní jedou na dva chody ,nevím co s tím?????? další nešvar-přední světla ,na straně řidiče mám žárovku asi rok a půl ale na straně spolujezdce mi odešla už asi po čtvrté -buď mám štěstí na zmetky nebo je tam nějaký problém ale jaký??? máte někdo nějakou radu?
Na DII jsme měli se stěrači stejný problém :( , taky jsme chtěli rozebírat a čistit, ale pak jsme jednou projeli lijákem kde běželi na plno asi 20min a od tý doby funguje cyklovač jak má :wink:
Land Rover Discovery 2 Td5

Maxsel
auto: Land Rover
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maxsel » 10 zář 2010 22:19

U světla zkontroluj, jak tam žárovka sedí a jak sedí patice na kontaktech. Taky mi odešly 2 žárovky za sebou (levné) a teď 2 roky klid...
Discovery 4 TDV6 HSE
Discovery 2 TD5

http://www.youtube.com/maxselcz

Odpovědět