cyklovač stěračů +přední světla problém
Moderátor: Safraporte
cyklovač stěračů +přední světla problém
mám problém s cyklovačem-když pustím stěrače tak vyjedou nahoru ...chvilku stojí a potom sjedou dolu ,na plný běh jedou normálně ale na cyklovaní jedou na dva chody ,nevím co s tím?????? další nešvar-přední světla ,na straně řidiče mám žárovku asi rok a půl ale na straně spolujezdce mi odešla už asi po čtvrté -buď mám štěstí na zmetky nebo je tam nějaký problém ale jaký??? máte někdo nějakou radu?
- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Re: cyklovač stěračů +přední světla problém
Ahoj, ty stěrače budou chtít asi jen vyčistit. Kontakty uvnitř motorku. Na freečku jsem to ještě neřešil ale pár jiných aut mi to taky občas udělalo.
S tou žárovkou bych nejdřív zkontroloval jestli tam dobře drží. Jestli není unavené perko nebo tak něco. Fabia mi taky hodně často pálí žárovky a je to tím že je to tam už dost unavené a ta žárovka se tam za jízdy klepe - vybruje.
S tou žárovkou bych nejdřív zkontroloval jestli tam dobře drží. Jestli není unavené perko nebo tak něco. Fabia mi taky hodně často pálí žárovky a je to tím že je to tam už dost unavené a ta žárovka se tam za jízdy klepe - vybruje.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
Na DII jsme měli se stěrači stejný problémwill.26 píše:mám problém s cyklovačem-když pustím stěrače tak vyjedou nahoru ...chvilku stojí a potom sjedou dolu ,na plný běh jedou normálně ale na cyklovaní jedou na dva chody ,nevím co s tím?????? další nešvar-přední světla ,na straně řidiče mám žárovku asi rok a půl ale na straně spolujezdce mi odešla už asi po čtvrté -buď mám štěstí na zmetky nebo je tam nějaký problém ale jaký??? máte někdo nějakou radu?

Land Rover Discovery 2 Td5
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
U světla zkontroluj, jak tam žárovka sedí a jak sedí patice na kontaktech. Taky mi odešly 2 žárovky za sebou (levné) a teď 2 roky klid...