Zdravím
Přemýšlel jsem o dokoupení originální navigace do p38 2,5 dse. Na ebay je dokonce k mání.
Jenom nevím jak je to s elektroinstalací, jestli je každý vůz na navigaci připraven - nebo se musí
elektrika zapojit úplně od základu. Myslím že musí být i jiná část středového panelu.
Pokud jste to již někdo řešil prosím poraďte - případně i tip kde by se dala koupit.
Originální navigace
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Re: Originální navigace
Nedávno takový dotaz řešili v LRO, doporučení znělo, ať se na to majitel vykašle a koupí nejlevnějšího tomtoma, který bude navigovat líp, bude mít aktuálnější mapy a lepší ovládání... Takže přínos je asi jenom estetický a za ty prachy 

exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Tak tak..yorkin píše:Nedávno takový dotaz řešili v LRO, doporučení znělo, ať se na to majitel vykašle a koupí nejlevnějšího tomtoma, který bude navigovat líp, bude mít aktuálnější mapy a lepší ovládání... Takže přínos je asi jenom estetický a za ty prachy
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
MH1 píše:Zdravím
Přemýšlel jsem o dokoupení originální navigace do p38 2,5 dse. Na ebay je dokonce k mání.
Jenom nevím jak je to s elektroinstalací, jestli je každý vůz na navigaci připraven - nebo se musí
elektrika zapojit úplně od základu. Myslím že musí být i jiná část středového panelu.
Pokud jste to již někdo řešil prosím poraďte - případně i tip kde by se dala koupit.
JA V P38 MÁM TAKÚ NAVI,ALE JE TO LEN ESTETICKÁ ZÁLEŽITOSŤ.MAPY SÚ STARÉ A NOVÉ NAVI SÚ OVEĽA RÝCHLEJŠIEDÁ SA NA TOM POZERAŤ TELEVÍZIA,KTORÚ VYUŽIVAM,ALE AKO NAVI JE TO K NIČOMU.S MONTÁŽOU,KÝM TO NIE JE ORGINÁL MODELOVEJ RADE DANÉ TO ASI JEDNODUCHÉ NEBUDE....P38 JE DOSŤ SLUŠNÁ ELEKTRÁREŇ SAMA O SEBE.JA SOM NAPRIEK TOMU TAKÚ VÝBAVU CHCEL,ALE RIEŠIL SOM TO KÚPENÍM DRUHEJ P38 NAKOĽKO NA PRERÁBANIE NEMÁM ČAS ANI PRIESTOR.DOPORUČUJEM SKOR KÚPIŤ 4,3" - 5" PALCOVÚ NAVI,KTORÁ SA BUDE DAŤ NAPLNO VYUŽIVAŤ. ALE ČO SA TÝKA ESTETIKY TAK JE TO BOMBA.
- Přílohy
-
- P1020274.JPG (30.82 KiB) Zobrazeno 2104 x
Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
tie origo navi stoja za prd. Mám ju aj v C5ke a nepoužívam. Ak chce človek aj TV tak by som doporučil
Garmin nüvi 1490TV a je po starostiach.
Garmin nüvi 1490TV a je po starostiach.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- yorkin
- tel.: 723 954967 (jen sms)
- auto: pár mám...
- Kontaktovat uživatele:
Jak je velký ten dispej? Nešlo by pořídit jen rámeček a za něj strčit buď nějakou normální současnou navigaci nebo dotykový LCD připojený k počítači? Originální navi nejspíš bude na analog TV, takže dneska už v ČR na nic...
exLR Discovery I 300Tdi, exLR SIII 88, exLR SIIA 88 STW, exRRS 4.2 S/C, exRRC 4.2 LSE, exRR TDV8 3.6, LR Defender 110 STW Td5
- ROMOMAN
- tel.: 0907081468
- auto: Momentálne bez...ale
MYSLÍM ŽE BY SA TO MALO DAŤ BEZ PROBLEMOV PRISPOSOBIŤ.....JA MAM TAM ASI 4,3" DISP.........ALE VOŠIEL BY AJ VAČŠÍ PO UPRAVENÍ RÁMIKU,PRÍPADNE TEN RÁMIK ZRUŠIT A VYPLNIŤ PRIESTOR DÁKOU VHODNOU NAVI.JA JU VYUŽÍVAM LEN AKO TELEVÍZIU.TERAZ JAZDÍM V POROVNANÍ S INÝMI ROKMI MANEJ A ZATIAĽ SOM SA NESTRATIL ANI BEZ NAVIGAČKY A TO UŽ MÁM ČO TO ODJAZDENÉyorkin píše:Jak je velký ten dispej? Nešlo by pořídit jen rámeček a za něj strčit buď nějakou normální současnou navigaci nebo dotykový LCD připojený k počítači? Originální navi nejspíš bude na analog TV, takže dneska už v ČR na nic...

Bolo P38 4.6 HSE+LPG a P38 4.6 LPG Autobiography....momentálne bez miláčika