Klepání - Vůle poloosy?
Moderátor: Safraporte
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Re: Klepání - Vůle poloosy?
No bylo to jednoduche - tycka stabilizatoru. Nicmene to klepani pri prejezdu nerovnosti v rejdu tam je stale, takze priste, az tam pojedu, predvedu technikovi a at se snazi. Nebyl jsem totiz schopen to klepani nikde nasimulovat, takze jsem si musel objet celou Paku, abych nasel misto, kde se to projevi, ale nechtel jsem s tim technika zdrzovat, takze proto az priste. A kazdopadne, kdyz zacvicim s temi tahly rizeni v miste upevneni k posilovaci, tak tam ta vule je a klepe to, takze se uvidi.
Free Td4 2004 HSE automat
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
Kolik na tom máš nalítáno - poměr cesta terén? co víš ??
já tedy měbím všechny čepy ted preventivně, ale jde o odhad co to vydrží 
dík za odpověď

dík za odpověď
Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Hele, mě to po výměně stabilizaček klepalo také dál, jen trochu jinak a hlavně jen při zatáčení a přejezdu nerovnosti..Hunter píše:No bylo to jednoduche - tycka stabilizatoru. Nicmene to klepani pri prejezdu nerovnosti v rejdu tam je stale, ...
Byl to čep řízení. Poznáš to, když zdvihneš jednu stranu a u ramena to zkusíš rozepřít ,,montpákou".
PS: ještě bych dodal, že čep je tam origo přidělaný k ramenu na nýtech. Ty odbrousíš a s novým čepem se dodávají i šrouby s matkama.
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Ja myslel, ze cep rizeni je to, co je na tomto obrrazku 

- Přílohy
-
- rizeni_cep.png (133.45 KiB) Zobrazeno 6458 x
- cesta
- auto: Freelander I TD4
Myslí zřejmě,ten spodní čep ramene,ten je přinýtovaný.
- Přílohy
-
- rbj500680bj.jpg (8.96 KiB) Zobrazeno 6450 x
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- cesta
- auto: Freelander I TD4
http://www.autodily1.cz/land-rover/free ... 956639/v8/" onclick="window.open(this.href);return false;
Freelander TD4 2002+Discovery 2 TD5 2001
- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Jinak tady se o tom pise taky http://www.landyzone.co.uk/lz/f9/strang ... 81625.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
jj blbě jsem to napsal - omlouvám se za mystifikacicesta píše:Myslí zřejmě,ten spodní čep ramene,ten je přinýtovaný.

samozřejmě jsem myslel čep ramene
Psal jsem to ve spěchu mezi obědem a přípravou do práce

- Hunter
- Kontaktovat uživatele:
Jo abych odpovedel Tagrovi - momentalne mam cca 119K km, pomer do 70K nevim, pri tomto nabehu jsem to kupoval, ja mam pomer tak 70 silnice a 30 teren, ale teren jemny, ale zase ty silnice horsi 

- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
jo jo rozumím
tred je terén lehký všude
dík za odpověď

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
-
- tel.: 606342912
- auto: Free 2.0Di r.v.00
Re:
V kolika km jsi je měnil?Peddy píše:BINGO !!!
kluci, díky moc všem - byla to kombinace toho, co jste psali;
vyměnil jsem levou tyčku stabilizátoru řízení a zároveň obě gumy na vyrovnávací tyči a je po problému;
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
No mne to taky klepalo, dal jsem to do servisu s tim ať mi to celý prohlídnou a ouha. Obě tyčky stabilizátoru u nichž je prej lepší rovnou měnit silentbloky, napínací kladky řemenů jak k servu tak k alternátoru plus řemeny, rovnou jsem jim k tomu řekl rozvody no a bafli na mě s předběžnou cenou 21 tisíc... Tak jsem si trochu postěžoval
jinak v pondělí pro to jedu tak dam vědět zda to přestalo když tam dali i ty silentbloky...

No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Mal by som otazku, tyka sa to zadnej tycky stabilizatora. Pri zatacani mi to robi klepot ako hrom 
Treba to vymenit, alebo staci to dat len prec. Mechanik co mi dohliada na auto spominal ze to niektory davaju prec.
Ovplyvni to nejak jazdu s autom?

Treba to vymenit, alebo staci to dat len prec. Mechanik co mi dohliada na auto spominal ze to niektory davaju prec.
Ovplyvni to nejak jazdu s autom?
Byvalka Land Rover Discovery II HSE, r.v. 2003, 2,5TD automat, General Grabber AT 255/65 R16