Na naložení kol super, přístup do kufru perfekt a střecha volná buď na zahrádku ( zatím sundaná

Existuje ATERA ( Německo ) , já zvolil THULE ( Švédsko ) bo se mě osobně líbil víc . Oba jsou perfekt a zhruba za stejnou cenu

Moderátor: Miky_CZ
nie je nahodou pre 2ks bike?;-)RudaK píše:Dnes nový upgrade příslušenství k D III . Pro ty ,co fandí šlapacím kolům můžu vřele doporučit![]()
( nosič pro 4 ks bike )
mne to skôr príde, že to je na tri, ale možno má k tomu aj rozšírenie...visby píše:nie je nahodou pre 2ks bike?;-)RudaK píše:Dnes nový upgrade příslušenství k D III . Pro ty ,co fandí šlapacím kolům můžu vřele doporučit![]()
( nosič pro 4 ks bike )
ked na to pozeram znova, je to pre 3ks. este keby to malo poriadny zamok na biky a je to ideal...mikulec píše:mne to skôr príde, že to je na tri, ale možno má k tomu aj rozšírenie...
visby píše:ked na to pozeram znova, je to pre 3ks. este keby to malo poriadny zamok na biky a je to ideal...mikulec píše:mne to skôr príde, že to je na tri, ale možno má k tomu aj rozšírenie...
Na kolik to vyslo?RudaK píše:Dnes nový upgrade příslušenství k D III . Pro ty ,co fandí šlapacím kolům můžu vřele doporučit![]()
( nosič pro 4 ks bike )
Na naložení kol super, přístup do kufru perfekt a střecha volná buď na zahrádku ( zatím sundaná),střešní stan ap. .......
![]()
Existuje ATERA ( Německo ) , já zvolil THULE ( Švédsko ) bo se mě osobně líbil víc . Oba jsou perfekt a zhruba za stejnou cenu.
tak tak, sa mi to zdá ako 520. Až na tú vidlu a rám, je to pohodamoon13 píše:Rudo, já se dívám, ty máš na kole i nášlapy??? Hm, to je paráda.
mikulec píše:tak tak, sa mi to zdá ako 520.moon13 píše:Rudo, já se dívám, ty máš na kole i nášlapy??? Hm, to je paráda.
265/70 R16 spider su to protektory budem ich predavat idem na 35"kyMiky_CZ píše:co tam mas za gumy?
sakra to jsou teoreticky jeste mensi jak ty moje? ja mam 265/75R16, pokud je budes prodavat, za kolik a jakou maji pripadne realnou vysku?emo píše:265/70 R16 spider su to protektory budem ich predavat idem na 35"kyMiky_CZ píše:co tam mas za gumy?
mam ich 5ks a asi tak 3 mesiace necelich 800km a len v terene jazdene cena tak 75euro ks nove ma stali 95eur ks vyska pneu je 80 cm[/quote]emo píše:sakra to jsou teoreticky jeste mensi jak ty moje? ja mam 265/75R16, pokud je budes prodavat, za kolik a jakou maji pripadne realnou vysku?