vím že se to tu probíralo již mnohokrát, ale jak zjistím zda mám mezinápravový diff. ?

a jestli si mohu dokoupit tu páku na jeho ovládání z kabiny, popřípadě kde jí seženu?
mám disco 2, rv 2002, vin : SALLTGM883A774499
poradí mi někdo?
Moderátor: Miky_CZ
No kedysi som aj ja kupil celu rozvodovku s CDL a to este pekne draho, ale potom som to asi uz 3x dorabal s kitom od Ashcrofta, stoji cca 250 GBP plus posta. Paka stoji tiez cca 250 GBP, tu ale ponukal aj Honza Toomichuv. Výmenu dielov na rozvodovke mi (a aj inym kamaratom) robil Vili Strecansky z Prievidze, ma to v malicku, robil to Xkrat a chce za to cca 100 ecok. Doporucujem!Jarys píše:No jsem zvědavý, jak vám to vyjde, až zjistíte cenu dílů. Řešil jsem to před pár lety a nakonec jsem raději koupil celou redukčku s mezinapravovým diferenciálem a starou bez mezinápravy prodal. Také určitě napište za kolik se dá sehnat ta páka vyvedení. Tenkrát o to byl velký zájem a zdražovala se ze dne na den. Ashcroft už nevěděl co si za to má říct. Ale možná to už dnes dělá i někdo u nás.
to Ivan: Ivane podložky už mám na autě a vše sedí fajn(pošli doklad prosím)
Tak to ja ked som to domontovaval prvy krat, tak som za origo dal 500 Eur, clovek sa uci cely zivot......raven.99 píše:ja som tiez nedavno montoval paku, zial nikde inde ako u Ashcrofta som nenasiela vyslo to docela dost - okolo 300 €