vynechávající plynový pedál
Moderátor: Safraporte
vynechávající plynový pedál
Ahojte ... nový úkaz
Ráno po nočním klidu sednu do auta a prvních 200m se jakoby propadává plynový pedál (nezabírá, auto nemá tah), po chvilce to zmizí a celý den pak Landy jezdi v pohode ... čím to?
----
vlastní doměnky:
- špatná kvalita benzinu - voda v nádrži
nepravděpodobné příčiny:
- soustava plynu (škrtící klapka s potenciometrem) - tím by to být nemělo, je asi 3 měsíce fungl novej a problémy s ním nebyly (je hliníkovej oproti původnímu plastovému).
Pokud je to tou vodou v nádrži ... jak se jí zbavím?
díky Colombo
Ráno po nočním klidu sednu do auta a prvních 200m se jakoby propadává plynový pedál (nezabírá, auto nemá tah), po chvilce to zmizí a celý den pak Landy jezdi v pohode ... čím to?
----
vlastní doměnky:
- špatná kvalita benzinu - voda v nádrži
nepravděpodobné příčiny:
- soustava plynu (škrtící klapka s potenciometrem) - tím by to být nemělo, je asi 3 měsíce fungl novej a problémy s ním nebyly (je hliníkovej oproti původnímu plastovému).
Pokud je to tou vodou v nádrži ... jak se jí zbavím?
díky Colombo
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998
- Admin
- Admin fóra
- tel.: +420 777 883 488
- Kontaktovat uživatele:
Vodu odstraníš přípravkem který na sebe vodu váže. Ideální je přípravek od liqui-moly na čištění ventiů.
Například Velfobin se do vstřikovacích systémů nedoporučuje. Zalepuje vstřikovače.
Například Velfobin se do vstřikovacích systémů nedoporučuje. Zalepuje vstřikovače.
- Hunter
- auto: Free I Td4 AT
- Kontaktovat uživatele:
Jooo liqui-moly pripravky jsou super, ale koupit nekdy neco, to je o nervy. Vetsinou to nikde nemaji
Jinak ten cistic koupis treba tady
http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=789

http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=789
Free Td4 2004 HSE automat
Já jsem zkusil výrobky STP a nebylo to špatné
Freelander 2005 Td4, http://www.duluxpraha.cz" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.icolor.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
To Admin:
Dela to jen obcas a navic jen prvnich 200 metru po minimalne 12ti hodinovem stani ... jakmile prekonas prvnich 200 metru, uz se to neobjevi ... porad bys kontroloval lanko? .. myslis, ze nekde zatuhne a po protazeni je uz v pohode ...? to by mohlo byt .. ale pedal by byl tuzsi ... coz neni ...
Objednavam ten vodolap a pak uvidime ... ozvu se .. jak jsem dopad.
Dela to jen obcas a navic jen prvnich 200 metru po minimalne 12ti hodinovem stani ... jakmile prekonas prvnich 200 metru, uz se to neobjevi ... porad bys kontroloval lanko? .. myslis, ze nekde zatuhne a po protazeni je uz v pohode ...? to by mohlo byt .. ale pedal by byl tuzsi ... coz neni ...
Objednavam ten vodolap a pak uvidime ... ozvu se .. jak jsem dopad.
Freelandy 1.8i 3-door, hard top, 1998
-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Re: vynechávající plynový pedál
Téma o plynovém pedálu zde je, tak jej oživím namísto zakládání nového -
poslední dobou mi jdou vibrace do plynového pedálu na Free I.
Je to jakoby poklepávání do pedálu, hlavně na děravých okreskách vyspravených asfaltovými záplatami.
Nejdříve jsem myslel, že je to těmi nerovnostmi, ale stále víc si myslím, že i něčím jiným.
Na druhou stranu, při jízdě po nové silnici mi to ani necvrnkne ...
Klepání se mi nikde neozývá, tak vůle nepředpokládám. Nemůže to mít souvislost s tím, že jsem vyndal stabilizačky?
Je to jakoby poklepávání do pedálu, hlavně na děravých okreskách vyspravených asfaltovými záplatami.
Nejdříve jsem myslel, že je to těmi nerovnostmi, ale stále víc si myslím, že i něčím jiným.
Na druhou stranu, při jízdě po nové silnici mi to ani necvrnkne ...

Klepání se mi nikde neozývá, tak vůle nepředpokládám. Nemůže to mít souvislost s tím, že jsem vyndal stabilizačky?
Re: vynechávající plynový pedál
Mě to dělá to samý -klepání do pedálu , ale co s tím je ,zatím marně pátrám.
Safraporte píše:Téma o plynovém pedálu zde je, tak jej oživím namísto zakládání nového -
Na druhou stranu, při jízdě po nové silnici mi to ani necvrnkne ...![]()