Koupil jsem classica, co dál?
- Mišák
- tel.: 777234710
- auto: Classic LSEi, Mini
Re: Koupil jsem classica, co dál?
Já už jsem to našel. Posílal nám to Sláma na fórum. Takže nemám jen dílenský manuál, ale ten snad není problém stáhnout.
Díky
Díky
- Mišák
Uff, měli jsme tu brátální buřinu a kropy nám rozmlátily střechu a okna. Naštěstí má Range svůj domeček, takže jemu se nic nestalo. Bohužel takové štěstí neměl Miníka ani Octávka. Okna v p...., plechy pomačkaný a Miník má prostřílenou střechu. K...... Co to s tím počasím je. 

- Mišák
Funguje mi tempomat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Veliké díky Dr. Maredovi.
Tak už jen ta dálka. Co nového?
Veliké díky Dr. Maredovi.

Tak už jen ta dálka. Co nového?
-
- auto: RRC LSEi
- Kontaktovat uživatele:
No vidíš a co jsi s tím měl? U mě nic nového, já stále jen jezdím. A teda kupuju LPG. Ale musím přiznat, že od pátku kdy mi konečně udělal servisman základní nastavení plynu a ne jen stále upravování toho starého tak auto i na LPG lítá jak splašený. Takže ještě musím vyjet nádrž a zjistit jestli jsem snížil spotřebu z obligátních 25. Ale zatím to vypadá, že to bude mnohem lepší.
Nemám ještě ani nastavený všechny polohy pro EAS, ale po výměně předního čidla za nové už mi to nehlásí žádné chyby, takže je to jen o tom, si sednou s Kickerem a kompletně to nastavit a budu pak taky lítat nahoru a dolu.
Měli by jsme udělat nějaký ten srazík u Slámy, stále jsem zvědavý na toho jeho kouska.
Nemám ještě ani nastavený všechny polohy pro EAS, ale po výměně předního čidla za nové už mi to nehlásí žádné chyby, takže je to jen o tom, si sednou s Kickerem a kompletně to nastavit a budu pak taky lítat nahoru a dolu.
Měli by jsme udělat nějaký ten srazík u Slámy, stále jsem zvědavý na toho jeho kouska.
ex. Range Rover Classic 4,2 LSE 93 LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, proč ne. Hlavně Longů
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mišák
Pro sraz jsem všemi 10. Určitě něco podnikneme. Navrhněte kdy a kde.
Jinak jsem to měl v blbě nasazených hadičkách. Sice jsem ty nové dal stejně jako ty původní, ty ale už někdo přeházel blbě.
Funguje to na jedničku.
Neklan prodával vstřik LPG i s těmi nádržemi, ale bohužel jsem to chytl pozdě, takže stále jezdím za 20 Litrů, ale po 220 Km jsem na suchu. Už jsem si ale zvykl a plánuju nějakou delší cestu na tempomat, koli si to vezme. Jinak jsem už dodělal i Mini takže jsme konečně styloví.
Jinak jsem to měl v blbě nasazených hadičkách. Sice jsem ty nové dal stejně jako ty původní, ty ale už někdo přeházel blbě.
Funguje to na jedničku.
Neklan prodával vstřik LPG i s těmi nádržemi, ale bohužel jsem to chytl pozdě, takže stále jezdím za 20 Litrů, ale po 220 Km jsem na suchu. Už jsem si ale zvykl a plánuju nějakou delší cestu na tempomat, koli si to vezme. Jinak jsem už dodělal i Mini takže jsme konečně styloví.
- Mattyfu
- auto: Discovery III TDV6
- Kontaktovat uživatele:
S Mirkem už jsem tuhle myšlenku rozváděl, sice máme kraťase a já naftuMirko píše:Sraz Classiců?

Je: Discovery III TDV6
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- Mišák
Nemáš náhodou mého bývalého stříbrného mazlíka??
Jakmile budeš na kolech jedeme.
M
Jakmile budeš na kolech jedeme.
M
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Střibrného nemá, ale motor má z jednoho stříbrného, tak snad to nebyl konec tvého mazlíka 

-
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě, rád uvidím i krátké tak to myšleno nebylo.
Jen aby se opravdu nějaký sraz udělal, s Michalem už to plánujeme snad rok a stále nic.
Já jezdím a přijedu kdykoliv a kamkoliv.
Jen aby se opravdu nějaký sraz udělal, s Michalem už to plánujeme snad rok a stále nic.
Já jezdím a přijedu kdykoliv a kamkoliv.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Jak říkal Mirko tak z tvého stříbrňáka mám motor, v zimě jsme ho z něj vyndavali a já po víkendech dělal na svém brumlovi.http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 7&start=20" onclick="window.open(this.href);return false; Bohužel jsem cca po třech týdnech ježdění opět nepojízdný páč se fouklo těsnění pod hlavama, trojka a jednička plná vody, jinak motůrek jezdil,chytal vynikajícně, jen mám pocit že je nutné seřídit čerpadlo páč do dvou tisíc se mu ve stoupání nechce zrychlovat a černě zakouřil a to, i když porovnám svůj starý motor s mizernou kompresí,ale to je nyní jen detail. Takže teď mi nezbývá než usilovně šetřit na opravu.
Ale už se opravdu těším až zase bude jezdit, kord v doprovodu dalších RR
Ale už se opravdu těším až zase bude jezdit, kord v doprovodu dalších RR
- Mišák
Kluci já jsem vždy připraven. Hoďte termín a kde a jsem pro. Klidně první víkend v říjnu.
MKI
MKI
-
- Kontaktovat uživatele:
První týden v říjnu beru, ještě kde?
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
Chlapy, dejte Matyfuovi ještě chvíli
Do začátku řijna to nemá v kupě. U mě taky špatně - první polovina října je u mě pasé.
Mirko

Mirko
Pokud se mi bude dohodnutý termín hodit, také bych se s dovolením připojil, ať je zastoupena také dávnější historie.
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
-
- Kontaktovat uživatele:
Budeme jenom rádi a to nejen kvůli historii, ale i radám z tvé rekonstrukce.
Tak prosím o nějaké návrhy termínů, když Matyfu nemůže na první víkend v říjnu.
Mě je to jedno já si volno udělám na kdykoliv.
Tak prosím o nějaké návrhy termínů, když Matyfu nemůže na první víkend v říjnu.
Mě je to jedno já si volno udělám na kdykoliv.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Tak pakliže bych byl jedinou brzdou v plánovaném setkání tak samozřejmě neberte olhed jeďte jo a hlavně foťte. Leda bych se připojil jako pozorovatel v saabíku. Ale spíše bych viděl setkání na sněhu. Přeci jen jedna věc je to složit,ale rád bych ho chvíli pojezdil,než se vydám na delší cestu, nerad bych pak tlačil. A nebo příjdete na to, že je fajn udělat i víc setkání za rok a na dalším bych se mohl ukázat aj já.
-
- Kontaktovat uživatele:
No první víkend v říjnu už u mě taky padá, jelikož je můj Renčík momentálně na cestě do Švýcar a bude tam 14 dní. Přítelkyně vyjela na brigádu.
A vrací se 10.10.10 Hezké datum, musel jsem to napsat.
Jelikož je momentálně RR nejspolehlivější auto doma, tak dostalo přednost před XC70.
A vrací se 10.10.10 Hezké datum, musel jsem to napsat.
Jelikož je momentálně RR nejspolehlivější auto doma, tak dostalo přednost před XC70.
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
ex. RR P38 4,0 A SE LPG
- Mišák
S datumem nemám problém, musí to být ale odpoledne. Kolega z práce slaví kulatiny den před, takže očekávám dopoledne lehkou indispozici.
Dneska jsem zrepasoval rám do předu, takže zítra instaluji. Jsem zvědav jak to dopadne.
MKI
Dneska jsem zrepasoval rám do předu, takže zítra instaluji. Jsem zvědav jak to dopadne.
MKI