Příspěvek
od Acon » 28 zář 2010 21:02
na pôvodnej DII som mal zástavbové xenóny, na túto ich dám tiež a na autách pred tým som ich mal tiež. Je to nebe a dudy a s políciou som nikdy problém nemal a na STK už vôbec nie. Dôležité je aby ste nešli nad 6000K. Potom to ide do modra a každému to ťahá oči. A hlavne nad 6000k sa už znižuje svietivosť, no myslím, že žiadny offroaďák netúži po fialovom svetelnom lúči. 6000k je ideál. Má to biele svetlo a neoslňuje. Pod 6000 sa už svetlo zfarbuje viac do "žiarovky" aj keď nikdy to nebude to isté a hlavne to už moc svieti a už je problém s absenciou ostrekovačov. Pri pneu pružení by nemal byť problém s osvetlovaním. Origo xenony sú myslím 4500k. V praxi, čím menej K tým vyššia svietivosť a teplejšie (sfarbením)svetlo. Čím viac K tým moderejšie svetlo a nižšia svietivosť.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.