Zly START + zhavenie
Moderátor: Safraporte
Zly START + zhavenie
Dobry den.Neviete mi prosim niekto poradit.Mam free TD4 r.v.2004 a mam problem s rannym prvym startom.Kontrolky sa rozsvietia auto naskoci,ale velmi velmi tazko a to aj s peknou davkou bieleho dymu.Potom cely den bez problemov.Auto bolo v servise (LAND ROVER) a nezistili nic,vraj je vsetko OK.A este by som sa chcel opytat na kontrolku zhavenia.Pokial ju zobrazi tak startuje dobre,ale ked nie tak je problem.Malo by zhavit stale,alebo len od urcitej teploty? Dakujem velmi pekne
- BeerRudolf
- auto: Tak akorát
Re: Zly START + zhavenie
No kontrolky žhavení si moc neužiju. Mně osobně se kontrolka žhavení rozsvěcí až když je tak pod 10C. Takže předpokládám, že žhavení funguje pouze při rozsvícené kontrolce. Starty bez problémů
(aby ne když má najeto 22500km)

ČZ 150,Černá1951BABUŠKA/Ford Granada L MkI, 2,3V6 Automatic,SaturnGold1977PROFESOR/Simson S50 N,Červená1978MOPED/ Simca-Talbot Solara LS 1,3,ZelenáMetalíza1980TAŤKA/Simson S51 Enduro,Šedá1984SÍMA/Oltcit Club 11,Červená1988OLDÍK/Fiat Panda 4X4,Stříbrná2010
- tagr
- auto: Freelander 2004
- Kontaktovat uživatele:
No jo Rudo ty máš asi největší leštěnku široko daleko
a ještě k tomu rozhýčkanou
. jedině žeTě časem uvrtám ji někde trochu projet, ale to bude asi dost práce co
Těším se na Tebe v něděli 

Učím se a snažím se dostat ,,DRÁČKA" dál tak FREE A VŠEM ostatním LAND ROVERŮM šťasné ježdění. 6x6 je sen ,ale i ty se někdy splní.
Ahoj na tvoju otazku poznam odpoved. Su to vstrekovace!!! na 100% je to choroba Td4. Mam uz druhy free s tymto motor a aj na jednom aj na druhom som menil vstrekovace. Nikdy nie vsetky naraz. Daj si to na diagnostiku a tam ti dobry mechanik povie ktory vstrek mas v prdely. nechapem preco tam nedali vstreky s bavoraka. Auto by tak malo 150koni a bola by to jak x3
Inac je to perfektne auto 

- Mysliveček
- tel.: 605833046
- auto: Freelander
Ahoj.
Nevím , jestli to bude vstřikama.
Mám úplně stejný problém (r.v.2003) a mám vstřiky po repasi (PAS Zábřeh).
Diagnostika taky nic nehlásí. Jen je o něco nižší tlak na 2.válci a to by snad mohlo být tím.
Takže si nech změřit tlaky ve válcích a podle toho se zařiď
.
Nevím , jestli to bude vstřikama.
Mám úplně stejný problém (r.v.2003) a mám vstřiky po repasi (PAS Zábřeh).
Diagnostika taky nic nehlásí. Jen je o něco nižší tlak na 2.válci a to by snad mohlo být tím.
Takže si nech změřit tlaky ve válcích a podle toho se zařiď

SKúste si nechat zmerat cidlo teploty motora .... prave tu riesim jedno auto s podobnymi priznakmi, nesvieti kontrolka zhavenia, auto po starte tarokuje ......
diagnostika ukazala ze cidlo teploty dava zle udaje .... vyrazne vyssie.
diagnostika ukazala ze cidlo teploty dava zle udaje .... vyrazne vyssie.