Až stáhnu fotky dám je tady.
Zdar Radek

Moderátor: Miky_CZ
len poznamka k prepoctu, 20 kW = cca 26 ps (koni)Radek D3 píše:... Takže teď tam mám o 20kw vyšší výkon 33 koníku a 60 Nm víc. ...
Omlouvám se je to 26kW = cca 33 koníků navíc.raven.99 píše:len poznamka k prepoctu, 20 kW = cca 26 ps (koni)Radek D3 píše:... Takže teď tam mám o 20kw vyšší výkon 33 koníku a 60 Nm víc. ...
Ahoj Radku,Radek D3 píše:Ahoj tak jsem si nechal namontovat od Matzkera další krabičky na zvýšení výkonu motoru. Takže teď tam mám o 20kw vyšší výkon 33 koníku a 60 Nm víc. Auto jede od spodu podstatně svižněji a na 6 rychl. stupeň mi to konečně taky jede. Spotřeba o cca. 1 litr menší, auto sice teď trochu více kouří jinak pohoda. Namontovali to do prostoru pro druhou baterii ,kde mám umístěný i dálkový ovladač k navijáku Warn.
Až stáhnu fotky dám je tady.
Zdar Radek
Dík za info, ta cena jeRadek D3 píše:Ani se neptej 40 táců a ještě jsem na to čekal skoro 2 měsíce. Což už vůbec nechápu.Ale je pravda, že to čekání stálo za to.Na konkurenčních webech jsem podobnou krabičku viděl asi za 1000 eur. Ale nějak jim nevěřím.Přece jen ten Matzker je sázka na jistotu.Mají na to regulerní záruku jsou k tomu veškeré papíry potřebné k přehlášení na STK.
A navíc mám od nich ten kit na zvýšení podvozku už skoro 2 roky a jsem s tím maximálně spokojený. A ten výkon je fakt znát i ten záběr je lepší . Až na to kouření,ale to je normální. Jinak to není čipování,ale jsou to krabičky které obejdou nebo doplní ty stávající tedy přeprogramují podle mě palivovou křivku.
Zdar Radek
George 1 píše:co na to mechanický součásti když budou najednou přenášet vyšší točivej moment, neodejdou dřív?
.... za 10 minut pul druhe....raven.99 píše:len poznamka k prepoctu, 20 kW = cca 26 ps (koni)Radek D3 píše:... Takže teď tam mám o 20kw vyšší výkon 33 koníku a 60 Nm víc. ...